Kolla in pärlan här var hon fem månader tiden går fort när man har roligt =)


kolla in mammas rockstjärna =)


Nyårslöfte...??

Jag har funderat lite på det här med nyårslöfte jag menar hur många gör ett nyårslöfte och hur många håller fast vid det???
Jag har faktiskt aldrig sagt något nyårslöfte men i år ska jag nog göra det...=)
Måste se till att sluta röka känner att mina lunger inte mår bra men varför ska det då vara så svårt???
Så håll tummarna att jag klarar detta nu=)
Är det någon av er som ska sätta ett nyårslöfte jag vet att maken ska se till att börja träna ordentligt till nästa år.
Det är nämligen såhär att när vi träffades och en lång tid framöver har han alltid tränat en massa spelat fotboll tränat friidrott så nu mår han ju lite dåligt av att han kan ha lagt på sig lite ;) och att han inte rör på sig så vi får väl se om han håller det...*ler*
Ja i dag är det nyårsafton så jag ska baka en kladdkaka och ta med till min moster i dag =)
Får hoppas att vovven inte blir allt för rädd för alla raketer som skjuts i kväll.
Men vad mysigt det är när dom lyser upp hela himelen hehe blir lillans första nyår som hon kan va med på ett annat sätt än bara ligga vid mammas puppe heheh.....
Tänkte jag skulle lägga in några bilder hehe pöss

2008 =) =(

Nu sitter jag  här med en varm kopp te i handen citron te så himla gott=)

Ja vi var över hos svärmor en stund och kollad in deras kök det vart jätte fint men eftersom maken är snickare så kunde han ju inte låta bli att pilla och greja och hjälpa till men jag tror faktiskt att det uppskattades;)
Helt otroligt i morgon är det nyår ett nytt år ska börja men det känns som jag inte ens har hunnit med detta =)
Man börjar liksom fundera vad man har gjort vad som har hänt under 2008 var det något speciellt som hände  lill sessan fyllde 1år och stora sessan 3 år och det är fan speciellt men samtidigt skrämande jag menar vart tar tiden vägen kan man inte stoppa den bara en lite stund så man hinner....=) men samtidigt är jag glad att detta året av mycket otur är över för en dag i sommras var min lillebror och min makes kusin med om en fruktansvärd moped olycka och jag var en av dom som kom till olycksplatsen i hop med min man och det var det värsta jag sett dom åkte på samma moped.
Och krokade med en bil som genade i en kurva min bror flög fem meter upp i luften och rakt ner i asfalten hans hjälm åkte av och flög mellan 30 och 50 meter där ifrån han låg. Min makes kusin åkte med bilen ner i diket han pratade i alla fall men min lilla bror var medvetslös jag trodde mitt hjärta skulle stanna jag åkte med han i ambulansen och stannade med dom tills mamma och pappa kom. Men olyckan slutade inge vidare min bror fick hjärnskakning och bruten armbåger och knät var svårt skadat....Min makes kusin var värre tilltygad hans nyckelben var av hans nerver hade slitits av så han har ingen känsel i hela armen och kan inte röra den han bröt även lårbenshalsen.
Så man kan väl säga att det gick inte bra men det kunde gått värre jag har aldrig vare så rädd förut det blev en lång rehablitering men makens kusin kämpr fortfarande dom har opererats ett ex antal gånger var så nu hoppas jag på ett mycket lyckligare år. Visst allt har ju inte vare skit jag menar jag och min underbara man gifte oss=) älskar dig min underbara =)
Nu ligger tjejerna och sover så gött =)
Men förstår inte vad som ar hänt med lillan i dag var hon jätte svår nattad det brukar hon inte vara men hon har också börjat med att vakna nån gång mellan 11 och 2 på natten och vara vaken ett ex antal timmar och det är inte roligt alls för själva grejen är att hon inte gallskriker eller något sånt utan hon är bara vaken och vill leka.
Men jag menar vem vill leka mellan dom tiderna på natten ja inte JAG i alla fall.....hoppas det slutar snart.
Har mina funderingar på att kanske kasta ut julen snart älskar ju myset och så men fan vad less jag är på tomtarna haha nån mer som känner så????
nej nu ska jag glo på tv pöss

Slö röv=)

Fan vad sen jag är brukar ju inte skriva ett inläg såhär sent hehe=)
Nej vad har man gjort i dag då ja typ ingenting lekt med barnen och även utfodrat dom lite=)
sprungit runt och grejat med typ allt och ingenting i dag =)
Så ringde svärmor och ville att vi skulle komma hem till dom och kolla in deras kök som dom har renoverat.
Så det blir väl till att gå dit och kika lite och ta en fika=)
Lill fisen ligger och sussar så gott och tindra gick till mormor och lekte lite stackarn är ju så uttråkad hon är ju van att va på dagis och leka.
Men snart är det dags för henne  igen jag fattar inte december månad har ju typ bara sprungit i väg......
Kan ju hoppas hela vinterhalvåret gör det med längtar så otroligt mycket efter sommar och värme.
Sitta ute med barnen och leka grilla och bada fan vad jag längtar...=)
nej nu ska jag ta och runda av skriver senare peach out...pöss

Lite men kanske inget=)

Ja nu ha man grejat som tusan hehe kan ju inte påstå att jag är ett datasnille så att få in vissa grejer är jäkligt svårt =)
I dag har vi handlat ja om man säger såhär inte blev det gratis=)
och sen har vi haft besök av ajje daniel och små godingarna hehe var jätte trevligt satt och snackade skit och monstren härjade hahaha måste vi göra om snart=)
Sen har man ju fått äran att städa efter monstrena och d kan jag säga var inge vidare hehe....=)
men you gott to do what you gott to do...eller hur man nu säger *ler*
Tänkte jag skulle lägga upp en bröllops bild hehe Kolla så fin=)

Gratismode=)

I dag hittade jag en sida som heter gratismode.se där man kan regestrera sig och samla poäng som sedan man växlar in till presentkort...verkade väldigt enkelt.
 
om man  skriver om dom i sin blogg eller i bilddagboken får man 20 poäng eller 40 om du skriver i båda =)
eller om du värvar en vän så får du 50 poäng om den personen är aktiv (dvs samlar på sig 100 poäng) plus 4 poäng direkt för själva värvningen=)

Man kan få present kort från många olika ställen som tex HM  Ikea Mio mm
man kan även lösa in för biobilljetter eller trisslotter

Det kostar ingenting att regestrera sig så jag hoppas ni vill bli värvda av mig skulle vara kul=)


Värsta grejen värt att kolla in=)


Allt och inget=)

Ja nu har man klätt på barnen käkat frukost fixat matlista och nu ska vi alldeles snart bege oss till affären och handla...
Va roligt va inte alls men tyvärr ett nödvändigt ont...hehe
Man ser ju liksom hur tusenlapparna bara flyger iväg=)
Ja vad mer kan jag säga det är bara sådär 13 minus ute nu så lär väl få köldskador...=)
Från det ena till det andra klippte tindras lugg igår hon hade allt hår i ögonen ville ju spara ut luggen på henne men detta med hårspännen var ju inge vidare.
När jag hämtade hennepå dagis så var dom alltid borta så till slut hade vi inga kvar hehe
så av åkte den=)
hon blev så gullig så hehe
nej nu ska vi åka skriver mer sen=)

Vad ska jag göra????

Ja nu sitter man här i soffan igen hehe...
I dag så har vi inte gjort mycket var ute på en mysig promenad i kylan var väl typ 5 minus eller något...=) 
Så jag tog några mysiga bilder så funderade jag lite undra hur d skulle vara att jobba som fotograf måste vara ett väldigt roligt yrke jag menar jag är i ett litet vägskäl i mitt liv just nu jag vet inte vad jag vill göra (arbeta med) så jag ska ju i alla fall börja med att läsa så jag får en fullständig gymnasie kompitens men sen då va fan ska jag göra sen vad vill jag jobba med ?????
Läste på en blogg förut om en tjej som födde tvillingar i vecka 22 och dom överlevde ej tårarna bara flödade trodde mitt hjärta skulle stanna hur kan något sådant få hända det är verkligen inte rättvist.
Men snacka om att vara stark jag menar jag tror att jag hade dött....usch
Ja i morgon kommer ajje och barnen roligt så tjejerna har några att leka med tindra har typ börjat att klättra på väggarna inte vare på dagis på för länge hehe....
bara fått bråka och terrorisera med lillasyster......=)
PÖSS

Adoption...

Hade ju lite dåligt samvete för att jag har vare lite dålig på att lägga upp bilder.
Så nu blev det några=)
Neah den lilla datanörden hehe
Ja nu sitter jag här i soffan och slappar lite.
Kollade på en dokumentär på 1 an förut om en konstnär som åkte till sudan där hon även fick för sig att adoptera (gick inte) men hon var så inne på det och d var så vackert tycker jag. Hennes man tyckte ju inte om det...så tillslut skilde dom sig.
Men jag menar varför inte det är ju en otrolig osjälvisk handling och något otroligt vakert jag menar det ska ju inte bara vara så att man bara ska adoptera om man inte kan få barn som det verkar som folk tror att det bara är då man gör det.
Men även om man har egna barn så tycker jag att man ska kunna göra det för atthjälpa någon annan och ge ett barn ett bra liv med en chans till en bra utbildning och kanske ett bättre liv  eller vad tycker ni?
Från det ena till det andra känner mig så otroligt stresad och nervös inför skolan är så himla rädd att jag inte förstår något eller att d helt enkelt inte kommer att funger fy fan snacka om att svetten pärlara...
Nej nu ska jag gå och laga lite mat åt barnen och kanske slänga sig i en dusch och bli människa igen heheheh=)

Nu kommer några bilder=)

Lite bilder från julafton=) och på mina godingar som kollar i böker hehe måste härma storasyster=)

Panik.......

Fan paniken börjar smyga sig på mig=(
Trodde inte att det redan skulle komma. Saken är den att jag har gått hemma i tre och ett halvt år och nu ska jag ut i verkligheten. Saken är den att efter att tindra föddes blev något fel jag klarade inte av att åka nånstans knappt ta mig utanför döfrren och jag är så fruktansvärt rädd för att det ska hända igen.
Jag kan ju inte säga att jag är helt återställd men skillnaden nu är att jag tvingar mig själv för att jag måste.
Men känner mig så otroligt rädd och nervös.
Sen är det så att ja är nervös över inskolningen med neah att jag inte har kontrollen jag menar inte att jag inte litar på min man men jag vill också vara där och ser hur det går i mina ögon är hon fortfarande bara en bäbis jag menar vad har en ettåring att göra på dagis....????
Nej måste ta och lägga in några bilder men tiden har inte räckt till får göra det i morgon just nu är vi hos mamma och kollar på harry potter så jag ska återgå att vara social
Hej så länge=)

God Dag=)

Snacka om att jag inte har haft tid att uppdatera.
Julafton vart jätte bra hade mamma pappa och mina två bröder här.
Så vi hade så mysigt först stod jag med julmaten i ett ex antal timmar=) sen så åt vi en massa godis tittade på kalle anka (som tindra älskade hon satt som ett ljus) Efter det var det dags för ett tomte besök =) först var d väl lite läskigt men så går tindra fram och tittar när hon tar emot paketet och säger du mamma varför är pappa tomte visste inte vad jag skulle säga det var samma förra året då sa hon men varför är morfar tomten...
Det går verkligen inte att lura henne inte hehehe=)
Dom fick så himla mycket paket d var överallt men gissa om dom vart lyckliga hehe=)
(ska lägga upp några bilder senare måste fixa lite mat nu)
Så barnen lekte och vi andra åt ost och kex och drack lite (tindra glögg) var riktigt god faktiskt=)
Hoppas ni andra har haft en riktigt god jul...hehe
PÖSS

Dagen innan jul=)

Hej och hå snacka om en stressig dag började med att springa i väg och färga håret på moder.
Så sydde jag om en kjol jag skulle ha på mig.
Sen iväg vid fyra och ha julafton med svärmor och hennes nya kille hade mysigt med väldigt god mat  trevligt barnen fick många fina julklappar=)
TACK sen så gick maken hem för att lägga lillan och då klippte makens brors fliuckvän mig vart super nöjd tack så mycket=)
så nu är vi hos mamma och sjunger lips ihop med min moster hennes barn och man jätte kul men är snart dags att gå hem och bädda ner sig i sängen för att hinna med allt i morgon.
För i morgon is the day hehe ska bli så kul att se barnens miner med alla julklappar under granen gröt frukosten och allt som hör till=)
nej nu får jag säga godnatt och ha en riktigt GOD JUL =)
PUSS OCH KRAMavslutar med en liten bild på mig och lille bror=)

Julskinka

Ja i dag har man bakat pepparkakor gjort trolldegs figur med tindra hahahah
Och så har vi gjort apelsiner med nejlikor och nu håller jag på att koka julskinka.........
om man säger såhär så är det första gfången jag gör den själv annars har alltid mamma fått göra den (för hennes är så god) plus att jag har väl varit lite feg hehehe
Så har vi varit ute och lekt  lite men fy så kallt det var =(
Så när barnen har somnat så ska jag ta och slå i n dom sista julklapparna=)
Jag tror nog att julstämningen börjar komma tillbax sakta men säkert hehehehe=)
nej nu ska jag kolla till min julskinka =)
uppdaterar senare pöss

2 Dagar kvar=)

Ja nu är det bra två dagar kvar till julafton =)
Så i dag ska vi baka lite mer pepparkakor och göra apelsiner med nejlikor sen ska vi göra trolldeg =)
Ska bli så mysigt allt är ju mest för barnens skull för ska jag vara ärlig har jag inte haft några speciella julkänslor än.
Undrar om det beror på att vi inte har någon snö eller vad det är märkligt i alla fall för jag bukar ju sprudla av glädje precis som barnen =)
Men det kommer nog snart hehe...
Ja igår så hade vi ju glögg kväll så mysigt vi åt ost och kex och drack glögg och hade allmänt trevligt =)
Neah är fortfarande förkyld och har lite feber tyvärr hoppas bara på att hon inte är dålig på julafton visst febern har väl inte varit så hög runtr 38 men ändå det är ju faktiskt feber....
Nej nu ska jag ta mig i kragen och börja greja lite heheh
PÖSS

Kolla in mina godingar=)

Ha en bra dag pöss


Lite sådär...=)

Ja för första gången på länge så är det en fin dag men med minus grader annars har det bara regnat så tråkigt men just i dag skiner solen och det är så skönt man får lite lycko känslor.
Skulle ju inte sitta fint med lite snö till julafton är ju så mysigt=).
Nu på morgonen har jag gjort knäck hoppas på att dom blev bra hehe....
Usch vaknade i natt med alan mensvärk fy fasiken ingen större hitt så maken lät mig ligga i sängen lite längre i dag så skönt låg till kvart över tio och det kan jag säga inte är vanligt.
I kväll så ska vi på glögg kväll med mamma pappa och min moster hennes man och barnen gud vad mysigt det ska bli=)
Ja igår skulle vi vare hos jenny och tomas och barnen och byt julklappar men så blev det inte hade stått och gjort kladdkaka när jagupptäckte att lill fisen hade närmare 39 i feber så vi byte julklappar utanför vi bor på samma område.
Gissa om barnen blev glada hehe tindra fick polly pocket docka med tillbehör och neah fick en ko som råmar och lyser hehe....Men än så länge i dag hade neah bara 38 i feber inte bara och bara kanske men bättre än i går.
Det är så märkligt med barn oftast när dom har feber så är dom väldigt piga jag menar så fort en annan får feber så känner man ju sig halft döende hehe...=)
Ja inlägget kanske blev lite osamanhägande hehe men så är det är lite halvt virrig sådär innan julen ,men vem är inte det hahahahaha=)
Sara hoppas ni får det bra i etuna och en riktigt god jul pöss på er..
Nej nu ska jag nog ta och klä på mig kanske =)
over and out=)

Kolla in vilken snygg bild=)

snacka om en vild brud=)


Så skönt=)

Nu sitter man här och slappnar av med ett glas rött hehe=)
I dag har vi vare och julhandlat det sissta och barnen har vare hos farmor och lekt dom hade haft jätte kul och mysigt=)
Så har d vare premiär här hemma på att göra knäck vart helt okej faktiskt =)
Så nu i kväll bjöd vi över mamma och broder på mat pappa var på julbord med jobbet så då tyckte vi att dom kunde komma hit och äta så i dag blev det tacos på menyn hehe gött som bara den=) men gissa om jag skrattade virrig som man är hade jag köpt fel taco sås hade köpt en annans sås inte ad jag skulle ha haft hehe men så är det som tur var hade mamma en vanlig så vi hämtade den.
Nu så sitter maken och spelar barnen sover och jag vid datorn väldigt ovanligt inte hehe
nej nu ska jag ta och gå och umgås lite med maken puss och hej leverpastej=)

Fredag=)

Ja i dag är d äntligen fredag hehe ska handla lite inför julen...inge roligt med tanke på att man får väl slåss för att komma in i affären i dag =)
Så ska tjejerna få gå till farmor en stund i dag ska bl kul för dom eftersom dom inte träffar henne så ofta tyvärr..=(
så nu bjuder jag på några kort  på busfröna hehe=) Enjoykolla in busfröet man ser tillochmed dreglet ifrån henne heheh

ojdå!!!!

snacka om att jag har vare dålig på att lägga in bilder på ett tag nej nu får d bli en ändring ska föra över lite kort från kameran så jag kan lägga in några bilder i kväll hehe...eller senare ja ni vet =)

Hej Hå luden tå=)

Ja i dag så är vädre så tråkigt så jag vet inte vad bara blåser och regnar nej ingen ut och gå dag i dag inte hehe.
Nej i dag kommer maken hem ska bli så skönt både jag och barnen längtar =)
Tänkte jag skulle försöka ringa och höra om tindras provsvar kommit in än (hoppas) så man kan få en förklaring till allt liksom...ringde dagis och dom hälsade så goa så i morgon skulle vi komma dit och hämta tindras julpyssel spännade spännade hehe...
Nej nu ska jag ta och ringa mormor och fråga om ett bra sätt att göra revebensspjäll hehe mormor är så otroligt bra på att laga mat så bäst att fråga proffset hehe


hoppas på en bra dag pöss

SNYFT............

Nu sitter man här i soffan har lagt barnen så dom sussar så gott får hoppas att dom fortsätter så peppar peppar.
Och jag sitter och snörvlar i soffan har ont i huvudet och nösse typ hela dagen trodde d var allergin som spökade men verkade tyvärr inte vara så fan också tror jag börjar bli förkyld fryser som busen usch har inte tid med det nu juh.
Har ju fullt me saker att göra inför julen juhh buhu....
Får se hur d går med stora tjejen hoppas hon inte behöver vakna och ha ont igen lider så mycket med henne......
nej nu ska jag vara social i telefon me jenny
pöss


PUHHHHHHH

Är helt slut fy fan....
fick ju inte sova så mycket direkt tindra vaknade och hade ont och neah vaknade och skrek så jag gick upp och gick förbi vardags rummet där står min julgran och lyser som jag hade släkt ner för ett par timmar sedan.....snacka om panik lär ju ha vare ett besök från ett spöke fy snacka om panik inför denna natt usch...
Så har jag vare och postat beskedet från skolan att jag tackade ja så nu är d fixat och klart så skönt....så kom jenny i morse så vi hade mysigt ch åt lite frokost  och snacka lite skit hehe.....
så lämnade jag barnen hos mamma en stund så jag kunde städa lite hemma såg verkligen ut som sju svåra år så nu sitter jag hos mamma lär nog vara kvar här ett tag hehe...
¨nej nu ska jag vara social
pösss

Fy fan för sjukvården....

Jag är så fruktansvärt arg fattar inte hur man kan behandla mitt barn på det sättet fy fan....
Kom till sjukhuset (labb) och skulle lämna blodprov för att se om hon hade penecellin allergi.
Men vad hände kärring jäveln stack henne och fick panik för blodet bara bolmade ut hela golvet hela mina händer hela hennes så jag fick spola av henne i handfatet där d ä fan inte normalt.
Hon hade mage att säga att vi får ringa barn kliniken och ge henne lugnade fan heller sa jag ni ska ordna detta hon ville att vi skulle åka hem för hon pallade inte hon skrek hela tiden efter någon annan.
och tack gode gud för det hon som kom  var jätte go och gullig och fick henne att lugna sig så vi fick provet taget....
Men jag säger d så får man fan inte behandla någon fy fan så arg jag är vad kommer hända i framtiden nu jo hon lär väl svimma om jag ska åka och ta ett stick i fingret igen stackars mammas älskling...
Jag säger då d detta är helt sjukt långt under all kritik tänker då inte ta mina barn till sjukhuset här i stan igen glöm d kommer ringa kalskoga....

nej nu ska  jag ta och kolla på titanic

pöss

Sjukhuset.....

Jaha då har man pratat med sjukan och fått en tid i dag så skönt hatar att se barnen lida fy fan....
För ett tag sedan misstänkte dom att hon kanske hade penecelin allergi så vi skulle få en tid så hon skulle lämna blodprov vi har väntat jätte länge nu så jag frågade dom då nsäger dom att vi har kunnat komma närsomhelst och bara gå till labb...TACK för informationen fy fan så dålig stil.....
VARFÖR SKA ALLT HÄNDA NÄR JOHAN INTE ÄR HEMMA
FAN FAN FAN FAN FAN

Fy fan

Orkar inte mer är helt slut vet inte hur jag ska kunna lösa allt fan också.....
Tindra skrek och var ledsen om att hon hade så ont i underlivet så jag tvättade henne och titade hon var ill röd och det luktade så illa fast jag tvättat henne och hon hade så ont så hon har vaknat flera gånger stackarn har gett henne alvedon ska ringa sjukhuset i morgon hade ju liknade en gång då fick hon medecin men detta är förti gånger värre....
Önskar jag kunde ta hennes smärta fan alltså...
vill bara ha hem min man NU...........

Vilken helg...=)

Ja ojojoj  snacka om att helgen bara har sprungit iväg i morse åkte maken till sthlm igen fy fasiken men nu är d sista veckan på länge....så skönt.
Ja vad har man gjort i helgen jo i fredags var jag maken och barnene på stan och kollade lite julklappar och födelsedagspresenter till amma som fyllde 41 år i fredags så det blev en ursnygg klänning och italiensk chocklad man kan aldrig skämma bort sin mamma för mycket...=)
Ja efter det så var vi hos mamma och spelade lips fan va kul var ju mycket svårare än vanliga singstar men kul så gjorde vi tacopaj och fdläskfile paj så gott var det...hehe stannade kvar till klockan var två på natten inte illa för en småbarns morsa va ( kan erkänna att jag var helt dö) hehe.
Lördagen så var vi ute och åkte pulka en stund på morgonen sen i väg till stan igen och köpte lite julklappar kunde ju inte köpa allt på fredagen för att barnen var med hehe....sen var vi hemma och myste så skönt...=)
Söndagen så tvättade jag och slog in alla julklappar gisses trodde inte att jag hade så många oj då hehe men va fan kan man skämma bort barnen i bland så ska man tycker jag för d är inte alla gånger man kan göra det juh...
Så bara det iväg till stan igen och fixa lite fan känner mig som en stammis på leksaks affären juh hahaha nu hade jag mamma med för hon ville kolla lite julklappar te barnen....hehe hittade några ramar som jag ska sätta kort i på barnen som julklapp hehe...så fick tindra och neah se en tomte som åkte häst och vagn tindra älskar juh hästar men hon vågade inte åka med hehe neah satt bara och tittade förundrande på hästen så söt hon är hehe.....
Ja vi får väl se vad som händer i veckan mer än att jag saknar min make helgen bara sprang iväg känns ju inte som om han har vare hemma någonting alls kanappt juh...hmmmm
nej nu ska jag ta och fixa lite inan jag ska hämta tindra på dagis....
oj snacka om ett långt inlägg....

puss och kram snart är det jul=)

Äntligen....

ja i dag har jag vare på utvecklingssamtal på  dagis det gick så bra min lilla goding börjar bli så stor.....=) skönt och höra att hon trivs har ju vare lite problem men dom lovade att dom verklihen skulle ta tag i det så det kändes bra....
Äntligen i dag kom tindras glasögon så vi åkte och hämtade dom fan vad tid de tog att få dom lagade men nu har hon dom och märktes på en gång att hon tyckte det var skönt...=) har sett hur trött i ögonen hon har vare ovh suttit typ på tv så nu får vi väl se hur lång tid det tar innan vi får lämna in dom igen ....hm..
nej neah har vägrat att sova middag i dag så hon somnade av ren utmattning vid halv tre ingen större hitt då vill hon inte somna i kväll så nu ska jag gå och väcka henne.....'
puss

Varför låta sig själv förfalla

Jag har funderat på en sak hur kommer d sig att när man har fått barn är gift och allt som hör till så låter man sig själv förfalla????
jag menar man vill va vacker är d så att tiden inte räcker till eller är d helt enkelt så att man bara inte orkar bry sig...hmmm
det är ju inte så att jag menar att man ska göra sig vacker för mannens skull direkt utan för sin egen man mår ju sjuttio gånger bättre utav att sätta på sig något trevligt på med lite spackel och sen ta dagen med storm=)....
Fattar inte trodde verkligen inte att jag skulle bli sån som på med mysbyxorna oj jag glömde borsta håret skitsamma liksom vi åker till satn ändå typpp...underligt....
Det blir liksom tittar mig själv i spegeln och bara vem fan ä du det va ingen vacker syn...heheh....
nej nu får d allt bli skärppning =)

usch

snacka om en halv jobbig dag.....ja jag ska väl kanske börja från börja

i lördags hade vi kalas och jenny kevin leo sara jimmy och michell ajje och louise kom och firade tjejerna gör kul hade vi och tack för presenterna haha
så kom barnens farfar och hälsade på och gratulera jätte kul var d har vare ganska tufft med att kunna ha en bra relation med honom efter hans skillsmässa har vare väldigt jobbigt för honom och vem kan klandra honom men d var skönt att se honom så pigg och fräsch....=)
sen tvättade vi inge roligt =( men sånt är livet och så gick vi te mamma där min moster och hennes man var där så vi käkade gott och spelade guittare hero world tour så jävla roligt att sitta och plinka på trummetrna kan ju inte påstå att jag ä världsbäst men fan va kul d va..heheh

Och söndagen hade vi några som komm och kollade på våran bilbarnstol sen åt vi lunch ihop med mamma och moster och hela barnaskaran just d innan d va jag ute på en lång promenad med neah har ju köpt en ny vagn i helgen också så va ju tvungen att inviga den hehe gör nöjd är jag blev en rosa brio race se om jag kan lägga ut en bild på den sen....så var vi ner på skyltsöndagen och tittade var ju inte direkt över imponerad faktiskt men vi hittade några tröjor te neah hon har ju växt ur allt och en par vinterskor ett par vantar till tindra och en skit snygg tröja till mig kul att kunna unna sig själv något nytt liksom kan ju säga att d inte är allt för ofta hahaha

sen har vi klätt julgranen tindra hade så roligt så =) mysigt ¨

nu kommer jag till de värst vi skulle städa ur buren tll våra godingar så upptäckte jag att min lilla älskling blöde ur ögat tungan hängde på sne och han kunde knappt gå fy fan vad jag grät för jag förstod på en gång att vi var tvungna att ta bort honom så vi åkte till min moster halv elav igår kväll och mitt hjärta gjorde så ont tårarna bara rann när jag lämnade över honom där och jag visste vad som skulle hända trodde jag verkligen att jag skulle dö fy fan vad hemskt d var en stund senare fick jag ett sms där d stod att d gick fort smärttfritt och att han nu får vila på en bättre plats fy fan vad hemskt d var...

vilken känsla d är när man måste ta ett sådant val jag menar vem ör jag som ska få bestämma vem så får leva och dö men jag kunde inte vara självisk och låta honom lida men fan jag mår så jävla dåligt önska bara att d var en hemsk mardröm =(

men jag vet inerst inne att han nu är på en bättre plats men man har rätt att sörja ett husdjur är ju fatiskt en familjemedlem som ens lilla barn....

nej fy nu orkar jag inte skriva mer ....

hade gott


ja må hon leva=)

Hihi i dag  är det ingen vanlig dag för i dag är det neahs 1 årsdag HURRa HURRA HURRA
snacka om en nöjd blick när vi gick in och sjöng för henne bärandes med packet så spännade =)
Så nu leker hon och storasyter för fullt hehe......
ja i dag ska vi äta lite tårta och mysa med födelsedags barnet och givetvis städa dåra som är lite mindre roligt så har d ju snöat en del så d kanske går att åka lite pulka också=)
snacka om att jag har stor ångest över detta med dagis och att a ska börja plugga visst d ska bli kul men fy lite orolig är jag allt.....
Sara gumman tänketr på dig anar inte hur mycket hör av dig om du orkar och vill att jag ska komma kan komma ett par timmat vet du Puss på dej tjejen....
 tänkte lägga upp nåra bilder på födelsedags barnet hihi
och i morgon ska ajje och daniel och louise komma och även jenny tomas leo kevin och evelinaoch fira lill smulan =)
så roligt får se om man kanske ska ta en sväng på skylt söndan nu i helgen haha
ja ni för precis ett år sedan kom min lilla solstråle till världen det var en enormt jobbig förlosning men gudarna ska veta att d va värt det
Puss på er alla
=)snacka om en lite nalle va bara sådär 91 cm lång hehe..=)

stackarna....

Ja i dag har man vare på stan och köpt lite kläder till tjejern å söta så
och neah fick en spruta i vardra ben stackarn fan vad hon skrek av den andra sprutan men dom säger juh att den gör ondare än dom andra......
så nu får vi väl se om hon får några biverkningar hoppas inte......
och tindra fick gå på dagsis till ett i dag och vara med på vilan tyckte hon var jättekul kändes bra med tanke på att i 1 och ett halvt år har hon bara gått nio till tolv varje dag och från den 12 januari så får hon helt plötsligt liksom gå hel tid för 8 januari börjar ja ju skolan....
så ska jag åka och handla snart måste köpa nån present te lillan tills i morgon vet inte vad jag ska hitta på ä så jävla svårt tycker jag hon ä ju i en sån svår ålder nej jag uppdaterar i kväll
'pösss

Hej och hå

I dag har jag haft besök av mia och nellie och jenny och leo.
Vi fikade och hade mysigt stre en massa skit som vanligt hehe så köpte mia lite barnkläder av mig skönt att bli av med det=)
hoppas du blev nöjd.
Sen fick vi reda på att vi fick dagis plats också så skönt och att jag fick där jag verkligen ville är så glad gud vad skönt nu kan jag sluta att oroa mig för det också en sak mindre i skallen men jag måste ändå säga att fan vad dåligt jag mår över det jag menar ta mig inte fel nu men jag tycker att man är lite väl lite att börja dagis när man är ett år jag menar vad har man för utbud av det då? jag vet när tindra började när hon var ett och ett halvt hon trivdes inte alls och tyckte bara det var jobbigt tog jätte lång tid innan det funkade visst jag säger inte att det blir samma visa med neah men jag tycker bara att dom är så små dom kan inte förmedla sig på ett bra sätt eller nåt nej jag får rent ut säga att jag är orolig och nervös faktiskt jag menar det är lite halv läskigt att lämna bort sina barn när man gått hemma med dom hela deras liv eller??

och i morgon ska vi i väg så neah ska på ett års kontroll och få sprutor usch inge vidare men det går så fort oftst hehe...
föresten grattis ajjebajje till körkortet bra gjort gumman fan nu måste jag också fixa detta hehe=)
ja så fyller ju lillan på fredag så ska iväg och köpa present i morgon plus att ja d är väl dags att börja jul handla kanske=)
Tänkte att jag ska leta efter en tvättmaskin min är ju helt död så nu måste jag ordna detta är i så stort behov av en...hm....
Gissa vad maken gör då jo han är fast klistrad vid tvspelet han har tilloch med vare hos tomas och lånat spel så ja vi får väl se när jag får se röken av han då ;)
mår så dåligt har as ont i huvudet och i kroppen bläää dags att få nått skit virus igen d räcker tuydligen inte med lunginflamation nej inte d inte usch....
nej nu ska jag ta och go på tv en sväng god natt
pöss

Äntligen

nu har man äntligen fått hjälp så nu har man börjat äta penecelin bläää
men skönt att äntligen få hjälp så allt kanske går åt rätt håll =)
Så man kan bli en normal människa typ......

så givetvis gick jag och gjorde illa foten så halltar mig fram fan vettu viken skit...
så har man annars typ inte gjort ett skit lekt med barnen och allt vad vardan hör till typ hehe
så på fredag fyller lill fisen ett år så då ska hon få lite presenter av oss hihi spännade....

åh i kväll är det desperata husfruar hehe så lungt att jag ska bädda ner mig i soffan och bara själv dö är så sliten usch och fy nej nu ska jag bara slappa
peach out =)

Fy vilken helg

Ja denna helgen kan man ju inte påstå att man bara har suttit på arslet.
först var det ju 40 års fest ja där kan man snacka om att d gick vilt till hehe man var väl inte direkt nykter och ingen annan där heller för den delen en snacka om go mat resturang mat brukar oftast inte vara så smak rik (beror väl åå vart man går) inte potatisgratäng i alla fall men denna maten var helt super många plus till kocken =)
så vi raglade väl hem till två på natten hehe och komm väl i säng fyra sen upp tidigt och förbereda barnens kalas snacka om tt ja var trött igår.....
visst d är ju självfövållat men nändå liksom..
men barnen fick många fina presenter och var så nöjda hehe =)
ska försöka l'gga ut nån bild ikväll eller i morgon på dom hehe
ja tindra fick ju ett j*la smink sätt av sin farbror som hon älskar men oj oj hur hon ser ut hehe
har man försöt få tag på en läkare i dag så jag kan få antibiotika men vad händer jo han ska ringa mig i morgon får vi se om en ny tid ska sättas eller vad somhänder blir så trött skulle ju bara ringa liksom om jag hade besvären kvar nej då får man vänta ännu längre vilken dynga
och i dag har jag gjort saffrans socker kakka och haft mamma och pappa här och druckit lite glögg och fikat mysig hehe
Gissa om jag känner mig dum glömde tindras utvecklingssamtal på dagis i dag så dom ringde och frågade var vi var usch jag glömmer ju aldrig sånna saker snacka om att helgen varit lång liksom visst man är ju bara människa men ändå liksom nej fy d får inte upprepas
nej nu ska jag nog ta och slappa lite


sov gött pöss

RSS 2.0