fredag

då ä det äntligen fredag gud va skönt är så fruktansvärt trött i dag min äldsta tjej har bråkat hela natten (tutte abstinens) tror jag man kan kalla det hon gav nämligen bort tutten till älvorna i går o fick en present allt gick hur bra som helst fram till halv ett i natt då var det allt annat än bra hon somnade inte förens fyra i morse å då fick jag ge efter å ge henne tutten fan nu får man börja om igen liksom så jävla  jobbigt tycker hon börjar bli för gamal för tutten nu. hm ja i dag får man väl  ta och ha lite fredags mys med barnen o gubben hihi så mysigt bara slappa liksom ha det puss

tisdag

ja då sitter man här igen hehe är helt slut barnen har varit helt extrema i dag fattar inte vad som har flöge i dom.
å hämtade tindra på dagis och då talar dom om att det går magsjuka och att ett barn hade bajsat på sig åpå dagis i går är ju min absoluta största fobi känns som att jag håller på att bli tokig man vill ju vekligen inte har knaprat vitpepparkorn inkubations tiden är ju en till tre dagar så det ä ju bara att vänta o se tyvärr håller på att bli tokig blää borde finns vacin mot det ju önske drömma går ju i alla fall. ja undrar jag vad man ska hitta på i morgon barna lär väl leva rövarn som vanligt...=)

söndag

fy fan vad helgen går fort över juh...hm inte kul. Ja vad gjorde man i går då jo igår var vi o shoppade lite gör kul o fikade på stan hela familjen. Hittade faktiskt en hel del kläder åt både mig o maken=) för en gångsskull annars blir det bara att man köper åt barnen anntar att det ä rätt många som känner igen sig i det. Blir nog lätt så att man försummar sig själv lite men det blir juh så ens änglar går före allt. Usch måste i väg i veckan o hämta papper fför att få in lill tjejen på dagis man får lite ångest ju tiden går juh så ruskigt fort jämt fan hon ä liksom redan 9 månader fyra månader innan man vill ha dagis plats måste man ju söka jobbigt jobbigt. ja då ä det väl dags å försöka städa lite då gud va roligt inte kram=)

i dag

ja då sitter man här igen. ja i dag har jag varit och lämnat tindra på dagis busat me lill tjejen o hämtat tindra igen hehe.
jo jag fick ju besök i dag av min kära moder och susanne o alice jätte trevligt var kul o träffas lite hehe. Fy fan var i väg o handlade förut på en fredag de ä mindre kul de ä ju så mycket folk bara...alla vill handla inför helgen liksom. Har haft mamma o min broder hemma i dag o bjudit på middag så mysigt pappa är i väg på kurs i helgen så då tyckte jag att dom kunde komma hit än o sitta hmma själva liksom.Gud vad man blir trött på fredagar menar så fort det blir fredag så är det som om musten försvinner ur en typ..är väl för man vet att gubben blir hemma hihi=) åh tog så söta bilder på tjejerna förut när dom busade med mormor gör kul juh...nej nu får jag väl ta o återgå till att hänga tvätt fy känns inte som jag gör annat juh hm jaja over and out=)

trött!!!!

Nu sitter man här precis börjat slappna av lite har hållt på nånstopp hela dagen juh blä.
Först blev det operation greja i lillans rum sen damsuga och plocka rätt städa hos råttorna rasta hunden lägga barnen usch man blir ju helt slut är ju total nybörjare på det här med att blogga också ja man gör sitt bästa i allafall hehe får väl se vad morgondagen har att erbjuda hehe nej men satt just och tänkte på den 16 åriga tjejen som var med i idol igår fy fan o ha en sådan röst jag menar hon lät ju så otroligt bra.och liksom inte veta om det själv kändes lite som att hon inte visste hur bra hon var ju hoppas verkligen att hon går långt...=)
håller på att bli tokig på min hund älskar honom som bara den men han håller på och ska märka revier o det är inte kul känns inte som jag inte gör annat än o torkar piss fan alltså. vet inte riktigt vad man ska göra men men nu ska jag väl försöka o slappa lite med gubben i

mina goa tjejer


bröllop

jaha nu sitter man här alla månader av slit och bröllopet är avklarat lite sorgligt är det men som sagt vad skönt det är när man kan se tillbacka lite och skratta åt alla misstag och missöden som blev haha.
Ja i går var jag i väg och lämnade in brudnäbbskläningen så nu har man inte det kvar heller.Så var jag i väg och köpte lite höst grejer åt barnen fy fan vad tråkigt väder det är nu jag menar i morse när jag skulle gå med tindra till dagis var det bara fem plus inte kul alls. Ja o dom skulle ut i skogen och plocka lingon i dag fy vad kallt men så är det. Från det ena till det andra liksom jag kan ju säga att det inte är bara att planera ett bröllop det är jätte kul men det är skönt när dagen väl är där. Jag tror att man aldrig har känt sig så vacket som den dagen man gifter sig.Nej nu får jag väl se till att

Välkommen till min nya blogg!

linda heter jag är en 21 årig två barnsmamma. Och ny gift gifte mig 6 september med min drömprins johan.
Jag är en väldigt social och aktiv människa givetvis är jag ju totalt sko kläd och väsk galen vem kan klandra mig hehe.

RSS 2.0