Neah 2 år =)

I dag är ingen vanlig dag för i dag så är det Neahs födelsedag HURRA HURRA HURRA =)
Nu har mammas älskling blivit firad med presenter och frukost på sängen hihi
Hon blev så glad och förvånad tror jag hihi men mysigt var det, annars i dag får vi lite besök och jag ska försöka plugga en del måste få in en hel del mot vad jag hinner med fy fasiken =(
Så jag måste till och med plugga på min dotters födelsedag känns inge roligt alls snyft....
Nej nu ska jag gosa med tvåringen hihi puss på er och ha en bra lördG.

När det fredagsmys =)

Nån mer än jag som älskar fredagar =)
Barnen blev nyss hämtade och nu känns det verkligen som fredag, maken ska laga god mat i kväll och sen blir det att mysa framför idol med chips i soffan =)
Måste först bara plugga en del eftersom tiden är väldigt knapp just nu HJÄLP säger jag bara.
Plus att i morgon är ingen vanlig dag då är det lill fisens födelsedag =) så roligt hihi mammas älskling...
Sen måste jag plugga plugga plugga plugga och plugga hatar detta just nu känns som om jag försummar mina barn totalt vill ju kunna vara med dom och ha mysigt inte hysteriskt sitta och skriva, tror aldrig jag har längtat så mycket efter ett lov så jag kan få lugna ner mig och bara vara med mina underbara barn helt enkelt kunna känna mig som en människa och inte en jävla maskin fy fasiken....orkar inte mer vill bara ge upp vissa stunder, men påmins snabbt om att det är snart över snart snart snart får hålla fast vid det =)
Nej nu ska jag gosa med mina godningar en stund innan jag måste plugga igen...=(
ha en mysig fredag puss på er=)

Prinsessor



Hittade en gammal bild i arkviet =) Från två år tillbaka
tänk va små de var helt otroligt mina underbara prinsessor
mamma älskar er ni är det underbaraste som finns.
Att vara mamma är det underbnaraste som finns och ger en sån otrolig glädje och lycka, är så stolt över er mina underbara flickor ni är helt perfekta =)
Älskar er

Kvälls promenad

Nu har vi varit ute på en kvälls promenad sen gick vi hem hämtade mjölk och grädde, sen gick vi vidare till mamma där vi drack varm oboy med grädde och myste en liten stund =) och tindra tittade på julkalendern såklart efter det gick vi hem och gjorde iordning barnen för kvällen så nu sover Neah och Tindra tittar på film =)
Har blivit helt inne i mina planer nu hehe =) så jag har kollat runt lite nu hihi kan inte låta bli....hittade massa bra köksgrejer på ikea som såg riktigt verkliga ut jätte söta så en runda till ikea blir det hihi alltid lika roligt man kommar alltid ut med det dubbla mot vad man hade tänkt sig i alla fall jag =)
Har funderat på att sätta upp julgranen i helgen nån annan som gjort det??
Blev så sugen att ta upp den för det känns så mysigt när den är uppe med alla ljus och kulor i granen helt underbart =) Nu är det ned räkning lill fisen blir två år på lördag hihi spännade tänkte hon skulle få frukost på sängen med tända ljus mammas skruttisar blir så stora för fort ja undrar vart tiden tar vägen vissa dagar.
Nej återgå till pluggandet var det ja....
puss på er ha en bra kväll


Planer =)

Vad har jag gjort i dag? jo det behöver jag nog inte ens berätta =) (pluggat så klart)

Men i morse efter att vi lämnat barnen så satt jag och min man och pratade om stora dotterns rum, just nu känns det som det är leksaker överallt vet inte vart man ska gå nästan hehe....
Så vi har funderat lite på hur vi ska göra självklart ska ju bådas rum gå i vitt och rosa för det tycker jag är så fint.
Vi har en massa rumsavdelare så de tänkte jag måla rosa och köpa vita korgar att ha i då blir den finare nu är den i typ valnötsfärg ingen rolig färg till ett barn inte....
Men jag funderade på en bra lösning på vart jag kan förvara hennes utklädningskläder som hon älskar skulle behöva lite tips snällla??
Just nu har hon de i en korg men det blir så rörigt och kläningarna och skorna blir förstörda så något måste göras lite svårt att komma på något bra...hmmm.
Lill tjejens rum behöver också göras om eftersom hon också har hunnit samla på sig en del leksaker hehe.
Plus att det kommer bli mer hon fyllet ju år på lördag och snart mina vänner ja då är det julafton, skulle vara skönt om det komm lite snö så det blir mildare ute nu har det varit riktigt ruskiga dagar med en rejäl kyla.
Så i kväll så tänkte jag dricka en varmkopp oboy med grädde så gott =)
Och försöka att plugga vidare vilket är mindre roligt.

Från det ena till det andra sorry att det inte kommit upp några bilder än men har inga kvar i datorn efter data problemen och har inte hunnit åka och köpa ett usb minne så har jag varit lite feg vill ju inte bli av med allt igen hmm=( men det kommer ja lovar ska åka i morgon och köpa försöka komma i håg hehe

nu ska jag ta barnen som badat me pappa hehe puss på er

Onsdag

Nu är det redan andra december helt otroligt =)
Jag sitter vid datorn och pluggar johan är på träning med Max Neah sover och Tindra kollar på julkalendern=)
Idag har jag pluggat haft psykologi lektion och varit och stor handlat (lika roligt varje gång) man bara ser hur lapparna flyger i väg men det är ett nödvändigt ont =)
har gjort klart en uppsats i dag så nu är det dags att börja på nästa =( snyft orkar fan inte mer tror jag håller på att bli tokig i bland.

Nu är det inte långt till jul har ni fått i ordning på era julklappar? det har inte vi eftersom prioriteringen har varit deras födelsedagar än så länge, känner mig smått panikslagen hur hinner man egentligen hehe

I dag är det greys anatomi så bra älskar den serien =) så den ska jag titta på klockan nio men innan dess var det plugga satan......

Måste nog sätta igång nu puss på er

Håll på att glömma

Tack Farmor för chocklad kalendrarna var riktigt uppskattat, vi hade köpt innan men nu var det jätte roligt att få kunna öppna både på morgonnen och på kvällen =)
Så tack från Tindra och Neah

Jävla idiot hackare

Som överskriften lyder....
Kunde inte skriva ett inlägg igår på grund av nån som hade roligt och skickade virus till mig i går som förstörde hela datorn. Så igår fick jag bota om hela datorn så nu finns ingenting kvar i min dator. Jag han bara att spara mina dokument på en cd skiva men man ska vara glad för det eftersom alla mina skolarbeten var där.
Blir bara så irriterad på såna som sysslar med denna skiten kan man bara inte respektera folk och deras egna saker eller är det så jävla svårt??
Ursäkta ordvaet....
Så har inte kunnat skriva någon skolarbete eller någonting på datorn tyvärr så nu känner man sig ännu mer stressad.
Så har inga mejl kontakter kvar till mina lärare heller vilket känns så bra måste jaga folk igen för att få tillbaka dessa kontakter läser nämligen på distans och då är det mejl kontakt som gäller.

Nu till något roligare i dag var vi i väg på 4 års kontroll på Tindra. Hon var super duktig och man verkligen ser vad stor hon har blivit knappt att man förstår det själv =)
I den lilla personen finns en helt underbar värld med många nya händelser och en stor utveckling, det är otroligt spännade att få följa ens barn tycker jag att få vara med och se vad de blir för människor och hur deras utveckling följs. Barn är verkligen en underbar gåva ( visst finns det tråkiga stunder med men som tur är väger de underbara upp)

Hon är så rolig när undersökningen höll på var allt jätte roligt men när vi började prata allihop sätter hon sig med armen på bordet och suckar ( gud vad jag har tråkigt när ska vi åka hem) de är för roliga barn haha
Tror hon saknade lillasyster också =)
Nej nu ska jag fortsätta kolla datorn och fixa för klockan nio får man inte missa för vad är det då jo DESPRET HOUSEWIEFS
I love it

pöss

RSS 2.0