Äntligen....

Nu har jag äntligen slagit ner arslet i soffan =)
I dag har jag städat som en galning till och med avloppet i badrummet och det är fruktansvärt äckligt.....
Sen har jag även lagat mat åt en hel arme och bakat äppelpaj=)
Riktigt gott blev det så känner mig ganska nöjd.
Johan är på fotbollsmatch så hoppas det går bra för dem hehe =)
Jag tror att jag har försökt städat bort mina bekymer men tror det var lättare sagt än gjort har seriöst panik har inte fått någonting gjort i skolväg på hela helgen och det känns inte bra..jag bara drar på allt hela tiden och det är iinte likt mig alls men min motivation har stannat upp tror jag. Men ska försöka ta nya tag nu under vecka och sätta igång ordentligt får komma i håg att jag göra inte bara detta för mig utan också för mina älskade prinsessor=)

I morgon klockan halv tio ska jag till tandläkarn i karlstad och jag hatar detta för det första kostar besöket flera hundra vilket för mig är helt otroligt jag menar vill de inte att man ska kunna ha fina tänder eller??? folk undviker att gå till tandläkarn för priserna för de är helt sjuka....plus att jag har tandläkar slräck så snacka om att jag har ångest just nu försöker komma på sjuttio olika orsaker till att skippa det, men problemet är ju längre jag drar på det desto värre blir det. Så ja jag får helt enkelt bita i det sura äpplet......
Nu ska jag å och ta lite paj sen ska jag försöka kolla över lite skolarbeten

Gulligt

Snart har hela dagen gått och jag har inte hunnit göra någonting mer än att sprungit efter barnen hela dagen........
I dag så hade Tindras kompisar kommit em de har varit i sitt hemland och de hade köpt med ett par söta skor till henne och en jätte söt kläning till Neah. Jätte gulligt utav dem jag menar vi känner ju inte varandra på det sättet men väldigt gulligt av dem tycker jag hihi=)

Känner hur paniken bara flöder om mig orkar inte vill inte hur fan kommer man på rätt väg???

Trött trött och åter trött

Så är fallet och det suger vädret är dåligt och jag är super stressad känner att jag inte har tagt tag i allt som jag borde  blir seriöst snart tokig.
Plus att jag känner att jag är på väg in i en mur av moln eller nåt vet inte riktigt vad jag ska göra är så rädd att jag ska hamna i mina gammla hjulspår=(
Nej sluta deppa och ta tag i livet ha d bra

Redan!?!!

Nu har mina små prinsseor nyss somnat och jag och maken sitter och myser i soffan=)
Om en vecka så firar vi redan 1 år som gifta...helt otroligt förstår inte vart tiden har tagit vägen känns som om det var igår som vi lovade varandra evig kärlek...Älskar dig min kära make skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig och våra underbara prinssesor=)


 


Allt för längesedan....

Nu var det riktigt längesedan jag skrev ner något....slarvigt av mig men i bland får man blogg torka och huvudet står bara stilla....jag har spenderat hela sommaren med att jobba jag började jobba den 15 juni och slutade den 16 augusti.
Så ingen semester blev det men skönt att veta att man klarar sig =)
Neah har blivit super stor pratar och leker på en helt annan nivå och även Tindra märker man har total förändrats kul men ändå läskigt de växer aldeles för fort.
Och skolan drog igång igen och jag känner att jag verkligen har tagit mig vatten över huvudet nu......Hmm men hoppas att det släpper snart =)

RSS 2.0