Ikea

Hm vi hade tänkt att åka till Ikea när gubben kommer hem, men med detta oväder lär det nog inte bli av tyvärr :( pratade nyss med maken och han såg knappt bilen framför på grund av allt regn :( hmm jag som hade längtat så. Får väl hitta på något annat men vad???? Nej nu ska jag hänga tvätten puss på er

Torsdag

Vilken rubrik ;) ibland tycker jag det är så svårt att komma på en bra rubrik..... Just nu sitter jag i min super sköna soffa dricker en kopp kaffe och beundrar min omgivning. Tindra är helt inne i mr bean på tvn Neah leker med en docka som heter Lisa, och hundarna ligger i soffan brevid mig och sover. Ute är vädret jätte tråkigt sådär jätte grått och trist. Så vad ska man då hitta på idag? funderar på att städa och baka men hur kul är det för barnen inte ett dugg..... Något som jag måste ta tag i är tvätten som stirrar på mig med sitt onda öga =( får nog kolla om det finns en tvätt tid i tvätt stugan, eftersom det inte går att hänga ut något idag hmm. Sen kanske jag får tillfälle till att börja läsa den tredje boken i twiligt serien =) Tvätten var det ha en bra dag =)

Redan

Snacka om att tiden bara sprang iväg, har nämligen suttit och läst den andra boken i twiligt serien och nu är den färdig läst. Jag bara älskar hennes sätt att skriva hon fångar verkligen sina läsare :) böckerna sänder ut så många känslor och funderingar, allt hon beskriver i böckerna kan man se framför sig under förlopet, ja vad kan man säga jag är såld ;) imorgon ska jag börja läsa på den tredje :) hi hi natt natt på er :)

grav+kolmården....

Var ett tag sedan nu som jag skrev något, har vare mycket jobb ett tag men nu är jag ledig fram till måndag nästa vecka =) ganska skönt faktiskt. Men på något sätt har jag inte lyckats njuta än. Vi funderar på om vi ska ta oss en tripp till min pappas grav och sen vidare till kålmården så vi får lite äventyr med på schemat =) Det är nämligen så att min pappa ligger en bra bit härifrån och jag har inte varit där på över sju år, så det skulle kännas bra att få åka dit lite =) Barnen är just nu mer vilda än tama och vill ut och leka =) detta blev en snabb uppdatering men mer kommer.... Kram på er

Ledig :)

Idag fick jag sovmorgon :) så skönt var det just nu leker barnen för fullt och jag sitter på ballkongen och dricker kaffe :) riktigt härligt. Idag ska jag tvätta och städa är nämligen bara ledig idag så då blir det mycket som skall hinnas med!!! Funderar även på om jag och tindra ska åka och klippa oss mitt hår ser mer ut som svinto än hår just nu :( köpte en ny hårfärg igår men är skönt om man klipper sig innan man färgar annars blir det så dassigt :( satt och tittade på klart.se enligt dom ska det regna och åska hela dagen hmmm ja ja än så länge ser vädret okej ut ;) nu ska jag fylla på kaffe :)

Sommar!!!

Snacka om sommar värme helt underbart =) Dagen idag har bestått av jobb plus lite shopping till mina älsklingar hittade ett par solglasögon var åt dem och varsin tunika med cup cakes på så söta. Annars har vi bara varit ute i värmen och myst =) känner mig lite sliten idag faktiskt känns att det har blivit ganska många dagar med jobb nu =) skönt med en ledig dag i morgon. Jag är så otroligt sugen på att börja med något alltså skaffa mig en hobby kan man säga, men problemet är att jag inte kan komma på något att göra hmmm behöver några tips snälla!!!! står stilla i mitt huvud hihi Nej nu ska jag försöka plocka rätt lite =) ha en bra kväll =)

2 månader

Jag har inte bloggat på över två månader, jag jan inte säga att det finns en direkt anledning till det utan det bara blev så. Jag insåg samtidigt att allt bara handlade om skolan och hur stressad jag var kändes det som!!! Men nu är äntligen sommaren här och det är så skönt. I morgon går jag in på fjärde veckan på jobbet inte många veckor kvar nu :( känns lite tråkigt då jag trivs väldigt mycket men samtidigt måste jag ju lista ut hur framtiden ska se ut för mig, vilket inte är allt för lätt hmmm? Annars flyter allt på barnen växer så det knakar och bruna som pepparkakor är de, fast värst är neah ;). Nu till något tråkigt mamma ringde mig förut och berättade att min mormor ligger på sjukhus :( jag hoppas verkligen de hittar felet och att hon kan få må bra!!! Nej nu måste jag försöka hoppa i säng ha en bra kväll och ta hand om er!!!

RSS 2.0