Fredagsmys =)

Nu är det äntligen fredag =) och fredagsmys står på schemat i kväll.

I dag är det väldigt kallt ute men solen är framme och ger en gnutta energi i detta kalla väder, solen får gärna vara framme hela tiden så energin kan flöda är tråkigt att hela tiden vara så sjukt trött.
I dag kommer dagen bestå av skolarbete och kaffe drickande...=P måste ha kaffe när jag pluggar hihi. Sen sk jag även försöka göra några experiment med min stora dotter i dag.
Kommer nog bli ganska roligt, justr nu sitter jag hemma hos mamma och pluggar och mammas katt sover i min data väska hehe tok katten.
Är det någon av er läsare som har en I Phone skulle behöva några bra tips på en väska eller skydd till telefonen??

Nej ni plugga var det njut av fredagen puss och kram <3


Frimärkes slick =)

Nu sitter jag hemma hos mamma och ska plugga lite innan det är dags att gå till skolan =)
Försöker tagga mig själv lite hehe denna helgen kommer nästan bara bestå av plugg plugg plugg har mycket att hinna kapp med.
Vart lite ledsen i morse vi har något som kallas extra matte på torsdagar men i dag var den inställd läraren skulle till sjukhuset tror jag. Hade behövt få lite extra hjälp just nu så man kommer igång igen.
Det är ganska skönt väder i dag solen tittar fram då och då, det snöar inte än i alla fall det känns rätt gött är lite för trött på vintern och alla kläder man ska pällsa på sig bara för att gå utanför dörren.

Tindra är för rolig hon älskar att pyssla så hon klippte ut papper och såg johan slicka på en sak och satt på ett papper så hon trodde att man kunde göra så för att få fast grejern, saken vara bara den att detta var som ett frimärke när man ska beställa filmer hehe, så hon blev lite ledsen så efter skolan ska jag köpa lite hobbylim till henne. Tycker det är kul att se hur hon är så intresserad av pyssel vi ska även göra experiment med vatten de jobbar med vatten på dagis och jag ska göra det som en läxa till nästa vecka så det kan vara kul att se hennes reaktion =)
Nej plugga var det uppdaterar senare pöss

Hon ser helt tokig ut hehe älskar att göra sig till när kameran ploppar fram massa prinsessa
Älskar dig <3


Allt i allo

Dagen har bara sprungit i väg, i dag har jag varit i skolan fick lite små panik har bara varit borta från en lektion men låg efter så det stod härliga till, så jag har pysslat lite med detta nu på kvällen. Efter skolan var jag och handlade lite mat där jag träffade en gammal kompis som jag inte har träffat på flera år var riktigt kul =) synd bara att jag såg ut som ett spöke som dragits fram av ett tåg hehe, men så är det väl jämnt när man tror att man kan gå i väg och se ut som ett as nog fan ska man stöta på någon och får skämmas haha.
När jag kom hem lagades mat och vi bestämmde oss för att trottsa snöstormen och gå ut och leka vi hade riktigt roligt, kan till och med vara så att mamma hade roligare =P slängde mig i snön och busa som ett barn, men måste ta fram det inre barnet i bland med =)
Sen gick vi in och myste med glasstårta. Neah var sten trött och somnade som en stock. Då passade jag på att dra till mamma och plugga för mitt internet fungerade inte så ovanligt inte alls kan ja lova. Maken är på fotbolls träning nu mitt i natten hehe så han kommer nog om ett tag =)
Nu ska jag fortsätta pluggandet lite granna in sängen ska få besök =)

Lill killen hade också riktigt roligt i snön trotts att han försvann i masserna han är ju trotts allt ganska liten hihi
Men han ligger just nu och sover var jobbigt att pullsa snö =P
Ha en bra kväll och sov gott Puss och Hej

Snöstorm

Vilken snöstorm det är i dag när vi vaknade i morse och tittade ut genom fönstret så kunde man knappt se något fy fasiken.....
jag som hoppades inerligt på att denna jävla vintern skulle ta och försvinna för vet ni vad jag vill ha sommar och det är nu....ingen mer kyla bara värme, Min stora tjej låg och grät i sin säng igår jag frågade henne vad det var som hade hänt, då svarar hon att jag vill ha sommar nu.
Så min goding låg och grät därför att hon vill ha sommar haha kan säga att jag blev lite full i skratt eftersom jag trodde verkligen att hon hade slagit sig =) I bland är barn för roliga hahaha.
Det som väntar i dag är att jag måste komma igång med skolarbeten och ta mig på en natur lektion i dag inte taggad men ska försöka se det positiva i dag och inte vara så förbannat negg jämnt..har en förmåga att alltid bli det.

Skrattade rätt gött åt min hund förut han stod och tittade ut genom fönstret och såg väldigt chockad ut när det bara yrde omkring med snö ute,  huvudet vreds fram och tillbacka det var nog stora tankar där haha

Nu leker mina älskade prinsessor i rummet de lagar mat just nu hehe, ska gå och göra mig i ordning nu så jag kommer igång positiva tankar var det hehe
ha en bra dag puss och kram

Så här glada är man när man får slicka grädde ur en skål haha
Kommer väl ihåg när man själv var liten och mamma vispa grädde eller gjorde muffins det bästa var att få slicka ur skålen hehe

Så underbart

Har varit så otroligt deprmerad och ur fokus nu ett bra tag....
Men jag fick sms förut av två stycken som har betytt oerhört mycket för mig och gör än=)
Dessa sms gjorde mig så oerhört glad kan verkligen inte sluta le hihi när såna saker händer är det helt underbart=)
Ser framemot en del händelser =)

Har inte kommit igång med något skolarbete än jag kan säga att ångesten är rätt hög just nu och paniken tickar som en bomb i hjärnan =( Måste på något sätt ändra dessa tankar och stoppa allt och börja om för det måste vara möjligt. Nej nu ska vi vara glada och positiva det är en ny dag i morgon med nya andetag där jag ska försöka rycka upp mig=)

Säger bara en sak ta vara på dina vänner =)

Sov gott puss och kram

Lite Bilder

Jag har beställt en I Phone 3GS hihi så spännade kommer känns som en riktigt lång väntan nu ett par dagar hehe.

Tänkte bjuda på ett litet bild regn hehe


Lite mys med lilla älsklingen hehe

Så söt =)

Min älskade familj älskar er otroligt mycket plus att ni är för söta hehe

Kolla vad duktig jag är gjorde hemma gjorda semlor i fredags med vanilj kräm i stället för mandelmassa hehe vart riktigt goda så detta ska göras om igen =)

Just nu sitter mina barn på golvet och lägger pussel hehe men den lilla tjejen tror jag har fått mammas humör =P hon blir vansinig när det inte går som hon vill, så just nu är det skrik och skratt blandat =)
Nu ska jag städa Tindras hemska rum sen ska jag försöka plugga lite vilket jag verkligen inte känner för men som jag måste buhu.....

Tack ni som lämnade en komentar var kul att få lite respons =)
Nej ni måstena bygger på här hehe men ha en bra eftermiddag =)
puss på er

Tråkigt

Då var det redan tisdag.... helt otroligt åste sätta igång stenhårt med mina skolarbeten och just nu är inte motivationen på topp. Har varit riktigt jävla förkyld och i dag är jag sjukt yr i huvudet, vet inte om förkyldningen har satt sig på balans nerven hmmmm
Så i dag blir det inte heller någon skola utan ska plugga hemma och hoppas jag kommer iväg i morgon =)
Just nu är maken och lill skruttan i väg och handlar stora tjejen leker med dockor och klär ut sig hehe godingen.
Annars förutom att plugga i dag ska jag försöka städa lite och sen ta det lungt som man komer i form igen.

Måste säga att det är lite tråkigt att ni aldrig lämnar några komentarer ser att det är många som är inne och läser men ingen som lämnar ett litet fotspår =(

nej nu ska jag hjälpa tindrus att välja byxor detta kan bli intressant hehe
puss så länge

Måndag =(

I dag är det måndag en ny vecka har redan satt igång, och jag sitter hemma och är super förkyld så det blev ingen skola i dag. Plus att Neah har varit magsjuk i helgen =( stackars liten.
Känns inte alls bra att missa skolan eftersom vi går igenom nya saker varje dag är livrädd för att komma efter vilket jag redan är.......
Så jag hoppas verkligen att denna vidriga sjukdom vill lämna vårat hem lika snabbt som den kom.

Måste bara berätta en liten rolig händelse som skedde, Vid min säng så hade jag en salva (initsiol) jag gick ut och rökte och maken var ute i köket. Helt plkötsligt kommer maken med Neah då har hon smörjt in hela sig själv med salva från topp till tå riktigt tjockt lager också...=)
Att tillägga är att denna salvan är super fet går verkligen inte att få bort =)
Men hon hade nog riktigt roligt hehe.

I dag ska jag försöka plugga lite men ska nog också försöka ta en promenad få lite luft =)

Ha en bra dag puss på er

Förkylning+magsjuka...=(

Japp som rubriken låter så har detta monster hittat sig hem till oss =(
Jag är genom förkyld och maken börjar bli snorig Tindra och Neah med, på detta så vaknade Neah i natt och kräktes....orkar bara inte fy fasiken vad jag hatar magsjuka och förkylningar jag ser ut som rudolf med röda mulen och jag kan inte sluta nysa...(har inte tid med detta har så mycket i skolan att göra)
Vi skulle ha varit på kalas i dag också men nej det kunde vi eftersom vi skulle få denna skit usch känner mig allmänt negativ just nu.
Annars i dag så har jag tvättat och gör vill få bort allt hermma inga baskilusker får vara kvar.
Stackars Tindra är så uttråkad vill leka med lillasyster, är svårt att förstå när den andre är sjuk tyvärr.
Men nu ska jag dricka en varm kopp te och hoppas på att halsen inte ska explodera, hoppas ni andra har en bättre helg puss på er

Fredagsmys=) Plugg=(

Nu är det äntligen fredag, jag älskar fredagr käns så skönt att veta att helgen är här tråkigt nog så går helgerna aldeles för fort.
Barnen är lämnade på dagis och maken grejar med sin snowbord och jag ska sätta igång och plugga vill inte behöva sitta hela kvällen inte på min heliga fredag hihi.
Annars i helgen så ska jag plugga och sen ska vi på kalas till kusinen som fyllde år den 15 januari ska bli mysigt och barnen fullkomligt älskar honom =)

Just nu är våran valp inte allt för rolig han gnäller hela tiden och vankar, blir smått hysterisk när barnen går till dagis tycker han inte är roligt, plus att han har blivit sån att så fort det kommer hem någon ny människa eller någon han inte träfft på länge blir han jätte rädd och skäller en massa tills han kommit på att de inte är farliga. Men ute sköter han sig jätte bra han är inte rädd för andra hundar eller något sådant. Kan tillägg att det ej har hänt något med nån annan människa.
Det jag funderade på var om detta kan vara en del av den berömda spökåldern han är ju 5 månader.

Är det någon som har upplevt detta med sin 5 månaders hund? skulle vara kul att få lite tips =)

nej nu ska jag plugga ha det bra puss på er

Stress panik ångest

I dag har det bara rullat på började med att vi vaknade lite för sent stressade i väg till dagis och vidare till skolan kan tillägga att jag bara har haft matte hela dagen i dag. Känner mig lite lagomt knäpp i huvudet =P efter det i väg och handla sen fikade vi hos mamma och vidare hem där vi lagade mat. Sen har jag och maken lekt med barnen då vi fick vara patienter och de opereade oss. De är så goa kan leka doktor i evigheter sen var det bolibompa och i säng.
Jag förstår inte vart tiden tar vägen nu är denna vecka snart slut och jag tycker inte man hinner mer än öppna ögonen så är det dags att sova. Känner mig just nu väldigt stressad prestationsångesten är förtilfället väldigt hög. Jag är rädd för att jag inte ska lyckas prestera lika bra som jag tidigare har gjort jag vet att lärarna förväntar sig en del av mig, vilket känns väldigt kul samtidigt som man blir lite rädd. Det är inte lätt alla gånger att studera på komvux tempot är väldigt högt och alla kurser är inte lätta kan jag lova.
Just nu känner jag lite små panik två av ämnena har jag börjat med men har inte hunnit kommit in i de andra än känner bara att tiden gärna kan få sakta ner lite så jag hinner med.
Så nu på kvällen har jag räknat ännu mer matte, och i morgon måste en av de andra kurserna sättas igång för i morgon är det fredag vilket innebär FREDAGSMYS =) som vi älskar här hemma =P
Nej nu ska jag ta och lugna ner mig lite för jag är så stressad ska gosa med min älskade man så kanske jag lugnar mig lite hehe =P
Puss på er ska försöka lägga ut lite mer bilder från kameran i morgon måste ju visa har färgat håret känns rätt skönt såg för slitet ut =)
Natt Natt

Fruktansvärt

Just nu sitter jag i morgonrocken och dricker kaffe, maken är i väg och hjälper sin pappa och barnen är på dagis. Det är snart dags för mig att plugga och göra mig i ordning man skulle kunna säga att detta är en vanlig dag, men om vi tittar runt på vad som händer runt om i världen är detta ingen vanlig dag, kanske för dig och mig är det en vanlig dag men för de stackarna som kämpar för sina liv i Haiti de små barnen som inte har sina föräldrar kvar. För dessa är detta ingen vanlig dag utan en fruktansvärd tragedi många liv har gått åt oc många är svårt skadade.

Jag kan inte förstå hur fruktansvärt det måste vara för dessa människor och för världen, vad är det som händer med våran värld egentligen?? jag tycker att det är mycket naturkatastrofer och elände i våran värld.
Händer detta av en slump eller vad är det som händer beror det på att vi måste rensa ut befolkning för att vi just nu är för många på jorden, räcker det inte med alla sjukdomar som skördar liv utan det måste bara bli mer och mer.

Varje gång man tittar in på aftonbladet ser man fruktansvärda bilder på barn och människor varje gång jag öppnar upp dessa bilder blöder mitt hjärta. Jag tror att man inte alltid ska ta allt förgivet utan att man stannar till ibland och ser sig omkring och ser vad man egentligen har ( pussa lite extra på era nära och kära för det tänker jag göra) Uppskatta det du har.

Kanske ett tråkigt inlägg men kände att jag behövde skriva av mig lite om mina tankar och funderingar,
ha en bra dag puss på er =)

Virrigt värre

Jag är total virrig i dag förstår inte vad det har varit med mig, har glömt hur mycket som helst det började i förmidags när jag skulle till skolan, hade nyss pratat i mobilen och lagt den någonstans vilket jag inte kom ihåg så jag sprang runt och letade efter den, sen efter skolan sulle jag handla väl inne i affären glömde jag totalt vad jag skulle ha så det fick bli en tripp till lite senare....där jag fortfarande insåg att jag glömt vissa saker hehe
Och matte lektionen gick inte något vidare förstod ingenting alls allt bara snurrade i huvudet på mig i dag.
Jag tror att vissa dagar är det inte meningen att man ska gå upp ur sängen =P

Från det ena till det andra så skickade jag nyss ett sms För att skänka femtio kronor till offren i Haiti det är inte en stor summa pengar så om ni vill och kan så skicka AKUT till 72900 om vill alla i Sverige bidrar med femtio kronor kan det hjälpa många =)

Jag känner mig dum man klagar och klagar över pengar och olika saker medan andra har det tusen gånger värre än vad en annan har vissa har inte mat på bordet eller ens ett hem, jag tror att i bland behöver man stanna upp se till vad man egentligen har för att uppskatta det.

Känns som det blev ett litet tråkigt och rörigt inlägg men känner mig lite virrig och rörig som sagt =P

Nu ska jag försöka plugga lite men ha en bra kväll puss på er

19 kronor

Jag överlevde skoldagen med nöd och näppe hehe inte riktigt så illa men jag kan säga att jag inte är allt förtjust i måndagar, känns alltid hårdare på måndagar man har liksom inte kommit in i veckan och alla rutiner än.
Men man kan också se det som en ny vecka med nya möjligheter om man är mer positiv =P vilket en del anser att jag inte är hehe.....kan erkäna att jag många gånger kan vara lite av en pessemist (kanske).
I morgon har jag endast en lektion men måste dock komma igång med kurserna jag har på distans =( så blir att plugga som en galning i morgon.....
I kväll har jag suttit med matten ett par timmar och det flöt på ganska bra ( det kanske finns hopp för mig med)
Plus att jag åkte i väg till Maxi efter skolan där jag hittade en jättefin tröja till Tindra för ja bara 19 kronor helt otroligt =) det kan man kalla ett riktigt bra köp.
Nu är vovvis jätte trött och vill gå in i sängen även maken hehe så nu är det dags att hoppa in i sängen så vi kanske kommer upp i tid i morgon hehe
sov gott puss på er

Snor....

Nu är det måndag med nya tag en hel vecka med skola och vardag plus att jag har gått och blivit förkyld huvudet dunkar och näsan riner känns inte som en bra kombination med matte och natur. Men till skolan ska jag har inte tid att missa någonting just nu så det är bara till och bita ihop.
Igår så städade jag hela dagen och tror det tog två sekunder så såg det ut som skit igen fy fasiken.-..barn är riktigt duktiga på att plocka ut alla leksaker de har i hela lägenheten nån mer som känner igen detta =)
Och det blev en belöning =P kladkaka med grädde hehe måste ha en morot att se fram emot hihi så blir det lite roligare.
I dag börjar jag klockan tio över ett och slutar tjugo i fyra och ska snart sätta igång med mina distans studier men tror att det först får bli en ipren hehe.

Mina vackra prinsessor när de hade kalas =)

Ha en brea dag puss på er

Söndag

Hann inte uppdatera igår kväll hur det gick med skridsko åkningen hehe
Hör och häpna jag åkte faktiskt skridskor igår även maken, Tindra och barnens morfar =)
Tindra var super duktig igår och tyckte det var jätte kul så hoppas att vädret kan vara snällt så man kan åka några fler gånger. Även jag klarade mig visst det kändes som om jag var bambi på hal is de första rundorna men det gick rätt bra för inte ha åkt på tolv år =P Men ska jag vara riktigt ärlig så ramla jag på röva en gång (skulle köra runt Tindra på isen i en stol hehe och i en sväng så ramlar ja rätt på röva) Måste varit en väldigt vacker syn hehe men roligt hade vi var ute i flera  timmar sen gick vi hem till mormor och morfar och åt lite lunch. Barnen vräkte i sig var gör hungriga efter sin träning hehe kan säga att de var jag med, hade räknat med träningsverk men inte de inte.
I dag så måste jag städa och plugga blev inyte något av det igår, och maken är i väg på fotbollscup hoppas han inte slår ihjäl sig bara hehe.
Tvätta var det också kan inte förstå hur mycket tvätt det blir på en gång hmmm
Ska försöka lägga upp några bilder på oss från gårdagens äventyr lite senare mamma har nämligen bilderna för vi glömde kameran (som vanligt)
Städa var det ha en bra dag puss på er =)

Skridskor

Japp i dag ska jag prova att åka skridskor med Tindra ja kan tillägga att jag inte har åkt skridskor på ca 12 år HJÄLP kommer väll slå halvt ihjäl mig antar jag hehe.
Igår fick vi oväntat besök som ni vet hade jag tidigare skrivit i bloggen om att det var tulpanens dag igår, vi var hemma hos mamma och pappa och åt mat så ringde barnens farmor så hon kom förbi med tulpaner och godis till barnen =) Tack så hemskt mycket jag bara älskar tulpaner så de står nu och förgyller mitt köksbord =)
Plus att barnen blev så glada för sitt godis det tog slut på några minuter hehe.
Alltid lika kul när man blir lite överaskad.
Annars i dag så ska jag mysa med barnen plugga och försöka städa lite =( vilket inte är så himmla kul.
Vad ska ni göra denna lördag?

ha en brea dag puss på er

Fredag =)

I dag så är det fredagsmys hihi älskar fredagar hihi
I morse lämnade vi barnen på dagis Tindra var helt överlycklig för i dag skulle de åka skridskor hihi ska bli spännade att höra hur det gick för förra året var hon som bambi på hal is hehe.
Annars så har jag och maken tagit en mysig frukost i hop och jag har ringt en del samtal vilket man behöver göra i bland hehe. sk försöka ta mig till biblioteket i dag också har en del att göra tyvärr känns som denna terminen kommer bli mycket värre än de andra men som sagt tiden kommer nog gå fort fram till juni hoppas jag i alla fall.
Får inte glömma i dag fyller min kära kusin år grattis vännen puss på dig ha en super dag =)
Vad ska ni andra hitta på i helgen???
Vi har inte planerat riktigt än men antagligen kommer det bli lite plugg.
Ska snart baka en kladdkaka också så barnen får en mysig fika stund efter dagis =)

Har för mig det var tulpanensdag i dag så detta bjuder jag på hihi ha en bra dag puss på er

Trött...

Känner mig riktigt trött i dag kan nte riktigt förstå varför hmm vi gick och la oss i tid plus Att vi sov ganska lysxigt i natt Endast Ett barn sov hos oss i natt Den andra godingen sov i sin säng hela natten (var väl efter helt slampa Första dagis dagen) =)
I morse var det riktigt hårt Att hoppa upp ur sängen kan ja lova var riktigt varmt och skönt i sängen = P
Men i väg till dagis blev det vi tog med oss max sa han skulle Få lite träning med Mycket människor, hade gått bra så maken hihi så lämnade vi barnen sen har jag bara suttit och glott vid dator ... och kolla lite fakta inför en uppsats som jag ska Satta igång med = (
Min man har fått Ett nytt Intresse Han är helt galen i Att fotografera plus Att han följer en blogg hehe om fotografering han en behå rolig han. Så nu blir allt och alla fotograferade här hemma =)
Måste bara säga Att jag är lite halvt nervös just nu ska snart i väg och ha min fölrsta matte lektion på hundra tusen år.
Och jag behöver desperat Färga mitt hår har Värdens största utväxt som ser ut en skabbig råtta fy satan = (
Nej Måste sminka mig klä på mig kläder Andra vill inte se ut som en Luffare på skolan hehe
Ha en riktig bra dag så Uppdaterar jag efter matten snyft puss på er =)

Så här gött vill ja också ha det =)

Jag överlevde =)

Jag överlevde första skoldagen inte illa pinkat =P
Just nu sitter jag och myser med barnen känner mig ganska trött faktiskt, har inte kommit in i rutinerna riktigt än men det kommer tids nog =P
Blev lite chickad hade inte räknat med att lektionen skulle dra igång på allvar på en gång, var lite svårt man har vare ledig ett tag och de första vi började med i dag var periodiskasystemet vilket för mig inte är peace of cake hmmm hur ska detta gå är lite smått orolig.....
I morgon ska jag läsa matte är as nervös har inget huvud för matte och har inte läst matte sedan sex sju år sen helt otroligt...
nej nu ska jag mysa med mina godingar innan det är kvällen ska plugga lite i kväll är det tänkt i alla fall=P
puss på er

Skolstart...

I dag börjar verkligheten kan man säga, jullovet är över och verkligheten är tillbaka på både gott och ont.
I dag så var jag på information på morgonen för skolan har flyttat, det var riktigt rörigt de hade inte fått igång någon data sal eller nånting och för det andra skolan kändes pytte liten nästan som ett fängesle fy fasiken. Bokade också tid med mina distans lärare för att komma igång med kurserna, blir så rörigt annars vill bara komma igång i tid så allt blir färdigt i tid hehe =)'
Ska snart tillbaka till skolan har nämligen natur B klockan tjugo i två och den skulle börja på en gång blir nog en hård start i vissa ämnen snyft.
Det var också första dagen på dagis från ledigheten för prinsessorna och det var riktigt uppskattat hihi de hade dansat ut julen och fått godis. Jag kan säga att Tindra flög upp ur sängen i morse när hon insåg att det var dags för dagis hihi godingen men Neah hon var inte sugen på att gå upp inte hehe lat fia.
Nej nu ska jag pussa lite på barnen och sen dra mig i väg men ha en fortsatt bra dag puss på er =)

Deppig....

Känner mig lite deppig nu på kvällen, och lite orolig. Många tankar och känslor spökar i mitt inre i dag på grund av att jag vet att det kommer bli en tuff period nu ett tag, visst det är nog inte bar det. Vissa dagar är man positivare än andra kanske, men i kväll känns allt inte helt okej.
Mycket kan nog bero på att jag vill så mycket men det går bara inte hur jag än gör, jag vrider och vänder men icke de inte. Jag hoppas att det vänder och att det kommer en ljusare tid för fan det behöver vi.
Känner mig lite nervös i dag skolan börjar i morgon vilket innebär en stor stress och press men får se framåt efter sommaren är jag färdig =) o det är riktigt positivt hihi.....
Sorry för ett tråkigt inlägg och nu ska jag ta och slänga huvudet på kudden söv gött allihopp
puss på er =)

Garderob rensning

Japp som rubriken lyder så har jag rensat ur barnens garderober, där jag insåg att Tindra har växt ur nästan alla sina kläder jag fattar inte hur hon har hunnit växt så mycket =( det går så himmla fort önska i bland att man bara kunde stoppa tiden bara en liten stund så man hann med =)
Samma gäller Neah men hon har man dfördelen med att hon kan ta över en del av Tindras kläder hihi =)
Snacka om skillnad hon växer som ogräs min prinsessa
Samma här hon växer som ogräs mina underbara prinsessor

Tiden går fort när man har roligt tror jag hehe nej nu ropar barnen de vill leka med lera och självklart ska de få göra det hihi är ju faktiskt ganska kul
ha en bra eftermiddag Puss på er

Back to reality

Nu är det inte långt kvar innan det är dags att komma tillbaka till verkligheten....skol och dagis start i mogon, känns både skönt och råkigt. De som kommer uppskatta detta mest är barnen just nu slår de halvt i hjäl varandra (är så trötta på varandra).....Det märks på dem att de saknar sina kompisar nu och vill till dagis Tindra tjatar hela tiden om dagis. Man får se det positiva i detta vilket är att de tycker om att vara där.
I dag kommer dagen bestå av att plugga och städa så allt är klart till skolstarten =P just det tvätta kläder och ladda dagis väskan var det också =P
Känns som om hemmet har förfallit lite vi har varit så lata ett tag nu vi har slängt ut julen och upp med nytt men vill ha lite mer ordning och reda nu känner jag.
I går köpte jag ett nytt pennskrin och kollegeblock så nu är jag redo hehe nästan i alla fall.
Känner att jag verkligen behöver en kopp kaffe just nu av någon konstig anledning drack jag te i morse men behöver nog lite kaffe hehe....så nu ska här bryggas kaffe och sen bita i det sura äpplet hehe


Glöm inte bort att det är tulpanens dag den 15 januari =)
Överaska någon ni tycker om hihi
puss på er ha en bra dag

Måndag =(

Japp nu kan man verkligen säga att hela julen är över i dag började skolan för alla barnen =)
Jag börjar på onsdag och även barnen så nu suger man ut det sista av ledigheten =)
I dag ska jag till biblioteket och lämnna in en del böcker som jag totalt hade glömt bort, sen i väg och köpa kollege block pennorna är i alla fall redan fixade hehe. Efter detta ska jag plugga hade fått övningsuppgifter i matten för att man ska komma igång( kan behövas) kan verkligen inte matte förstår inte detta märkliga fenomen men såna saker fastnar inte =( men ska försöka ge allt som vanligt, känns skönt ändå att börja därför att då kan man börja se ett slut har nu bara fram till juni kvar sen är jag färdig =)
Men då kommer tankarna rullande vad ska jag göra sen då??? hmmm, tänk om man bara nån gång kunde sluta fundera så mycket för det kan jag säga att jag gör, tänker för mycket och oroar mig alltid förmycket...kan detta bero på att man är en mamma kanske är lite ens skyldighet att oroa sig hela tiden =P

Just nu sitter jag i min goa morgonrock med en varm kopp kaffe och lyssnar på musik barnen leker som tusan men den lilla behövde byta blöjan vilket inte var populärt så maken fick nästan bära i väg henne =) men så är det kan ju inte avbryta allt bara för ett blöjbyte hihi barn är så roliga och underbara.
Men jag kan lova att det märks att de har varit lediga kanske lite för länge de nästan klättrar på väggarna just nu =)
Nej ja kanske ska klä på mig lite =P


Mammas älskade barn finns inget underbarare än er =)

Trevligt

Japp lat dagen söndag är här nu...i dag är det dags att ta tag i allt här hemma städa och tvätta, inte roligt för fem öre men ett  måste hehe.
Igår var Tindra på bio med sin pappa hon såg alvin och gänget två och hon var så lycklig hehe. Hon hade knappt rört sina popcorn hon var så inne i filmen snuttan, Neah fick vara hemma med mig och Max vi poppade också popcorn och myste och lekte hehe, tycker hon är lite för liten för att gå på en sån film på bio än hon har inte riktigt den behållningen av bio som stora tjejen har =)
Sen efter bion kom min kusin hit vi gjorde varma mackor bälja kaffe och han hämtade våra dop och bröllops bilder som han ska fixa till oss, var ju bara snart ett och ett halvt år sedan vi gifte oss hehe =)
Så han stannade än fram till efter ett i natt för en ungkarl är väl inte det någon tid men för oss småbarns föräldrar håller man ju på att dö hehe men det var riktigt roligt var så längesedan vi träffades nu =)
Japp två dagar kvar så börjar alla måsten igen alla skolarbeten och dagis ruschen fy fasiken vill bara vara ledig ett litet tag till.
Visst vardagen är väldigt skön men att bara vara är också väldigt skönt hehe.
Nej nu ska jag ta och få på mig lite kläder känner mig lite lat i dag hehe
Ha en bra dag på er Puss

Lördag

Det är verkligen lördag i dag fattar inte vart tiden tog vägen....Julen har sprungit förbi i en väldig fart, mitt älskade jullov bara flög förbi och allvaret börjar igen på onsdag. Vad sjutton jag tycker inte jag har hunnit vila upp mig och fått nya krafter än uschh..Mycket spelar nog in på den fruktansvärda kylan som inte vill lämna vårat land jag orkar ärligt inte med denna kylan längre, barnen vill gå ut och leka men när man kommer ut står de ut i några minuter sen vill de in igen och jag förstår dem...så barnen är ganska uttråkade.
Igår städades julen ut ur vårat hem vi vill ha vår nu nu nu nu =) längtar efter de vackra tulpanerna och mysiga långpromenader med vovven men till och med han fryser i hjäl hans stackars tassar orkar inte med denna kylan.

Jag får nog köpa några tulpaner som livar upp hoppet om våren hehe
just nu känns den väldigt långt borta tyvärr.
Nej undra vad man ska hitta på i dag är helt tom på ider känner jag, har funderat på att gå på bio i dag med stora tjejen men lillan är nog lite för liten för att gå på bio än.
Nu ska jag försöka göra mig i ordning och även barnen så får vi se vad denna kyliga dag bjuder på hihi
Ha en bra dag puss på er =)

Bilder =)

Japp som rubriken lyder jag har äntligen tagit tummen ur röven för att lägga in lite bilder på datorn hihi
Annars den här veckan så har jag jobbat blev söndag måndag och tisdag. Känns ganska skönt alla extra pengar man kan få är mer än välkommet hihi
I dag vette hundan vad man ska göra vädret suger och inne orkar jag inte sitta hela dagen =( inte ens hunden orkar vara ute helt otroligt, saknar sommaren så det är helt sjukt vill bara ha värme nu...orkar inte med att pälsa på sig en massa bara för att orka gå utanför dörren.

Nej nu tar vi ett litet bild regn hihi




Prinsessorna när de fyllde år =)

Nej nu ska jag slänga mig i ett bad ha en bra dag puss på er =)

3 Januari 2010

Helt otroligt det är redan den tredje vilket innebär att det bara är tio dagar kvar av jullovet =(
Fy vill ha ett längre lov juh.
Igår så åkte vi till några kompisar vi var ute och åkte pulka med barnen och det var riktigt uppskattat =) kan ja lova men det tog en evighet att tina upp =P sen åkte vi till MC och köpte mat kände att vi var allt för hungriga för att laga mat hehe det var ju trotts allt lördag =)
Efter det åkte vi till mamma och pappa och fikade lite myspys...När vi sen kom hem så skickade makens bror ett sms och frågade om han och hans flickvän kunde komma och hälsa på =) var jätte trevligt han bor en bit bort så vi träffas lite för sällan tyvärr barnen hade så roligt de verkligen avgudar sibn farbror och hans flickvän så de stanade ganska länge, vilket resulterade i att vi sov till halv elva i dag helt sjukt men samtidigt väldigt skönt =)
I dag så ska jag jobba kvällen börjar fyra i dag ska bli kul har inte jobbat sen i sommras så det ska bli roligt att träffa alla hihi. Men ja lär väl frysa ihjäl tyvärr =( är inte direkt skönt ute i dag.
Så vi får väl se vad maken och barnen hittar på i kväll. Ska göra mig i ordning nu tänkte jag så man känner sig lite fräsch trotts denna sega söndagen =)
Hoppas ni alla får en bra dag =)
Puss på er

Gott Nytt År =)

Hoppas ni alla har haft ett riktigt gott nytt år med trevligt sällskap och god mat =)
Det har vi haft vi firade med barnens mormor och morfar vi åt jätte god mat och skålade in det nya året ute med pomac och raketer och båda mina vackra prinsessor var vakna och skålade in det nya året =)
Nu hoppas vi på ett mycket bättre år med lite mer tur för det kan vi verkligen behöva =)
Nu är det dags för nya andetag och nya äventyr, jag har bestämmt mig för att ta tag i bloggen igen har varken haft tid eller ork men nu ska jag verkligen försöka igen hihi. Ska fråga min kära kusin om han vill hjälpa mig med utseendet på bloggen som sagt behöver en ny start ska lägga in lite bilder sen på våran nyår dags för lite bilder nu var så längesedan.
Annars i dag så ska vi bara ta det lugnt kanske gå ut och åka pulka med mina underbara prinsessor, insåg precis att i år kommer mina godingar fylla 5 och 3 år herregud tiden bara springer i väg, vill bara säga se till att njuta av tiden med de älskade ni har för tiden kommer inte att komma tillbaka ha en underbar dag så kommer det lite bilder snart =)
Puss på er och ha en riktigt bra dag

RSS 2.0