Dartomografin....

Igår så var vi iväg till karlstad för att göra en dartomografi.
Klockan åtta var vi där då fick hon bedövningssalva på armarna och händerna och på med ploster fick vi sitta till kvart över nio sen fick hon lugnande, och det blev en ordentlig kamp uschhh hatar atthon blir ledsen. Sen fick vi sitta till halv tio innan vi skulle ta ett rör på henne för att få in kontrasten sen. Det var inte heller en suckse de stack henne fyra gånger på fyra olika ställen stackarn och hon var inte lugn så jag tror hon fick för lite lugnande, de lovade att hon skulle glömma allt men icke det inte. Sen fick vi rulla upp henne till röntgen där vi fick vänta en halv timme för att det hade tagit för lång tid för dem att sticka henne så en annan hade fått gå före.....hmmm....väl inne tyckte hon det var jätte obehagligt att åka in i hålet och det förstår jag verkligen. Sen fick vi åka ner igen och vänta en halvtimme för att sen få åka hem, hon var så otroligt duktig min älskade är så stolt över henne så vi åkte i väg ochköpte en present till henne och hon blev överlycklig =)
Så vi spenderade fyra timmar på sjukhuset igår fy fasiken....så nu är bara väntan på resultatet kvar och det är inte roligt hoppas att allt såg bra ut hoppa hoppas hoppas......
Nej nu ska jag slappa lite
pöss


Gissa vad maken gör??=)

Ni kan aldrig gissa vad min make gör hahahahaha
Han har åkt och storhandlat med barnen själv hehe ite ens jag skulle vilja göra det hehe nerrå men han var snäll och lät mig vara hemma och plugga har muntligredovisning på Gustaf Fröding i morgon hmmm inge roligt varför komer det sig egentligen att det är så otäkt att stå inför folk och prata när det gäller skol arbeten men man gör det ju annars står och pratar liksom.....hmm tåls att tänka på så är det dags för prov på torsdag och nationella på tisdag nästa vecka....så nu sitter jag med näsan i böckerna hela tiden hehe Ja så har vi ju fredagen också men det är ett par dagar kvar...håller tummarna så det gör ont fy fasiken. Nej åter gå till böckerna hahah

Vi tar en dag i taget.

Japp ännu en skoldag. Fattar inte hur tiden kan gå så himla fort. Ja i dag kommer broder och hämtar mig ska visa honom vat han ska på möte hehe inte bara jag som har landat i skolbänken. Plus att jag måste söka inför nästa termin också=( inge roligt men som läget är nu får man nog inge jobb annars.
Stressad som  busen är jag för att jag ska få klart allting innan skolan är slut. Och otroligt orolig för min lilla älskling. Men idag ska jag inte välla ut en massa oroa utan ska prova på attta det lungt och som maken säger vi tar en dag i taget. Så nu ska jag snart dra vidare men ha en bra dag och pussa extra mycket på era nära och kära

Tank spridd

Varför kan allt inte bara få vara enkelt för???? så fort något bra händer så måste alltid något dåligt vara där och bråka hur kommer det sig egentligen?? hmmmm känner mig otroligt tank spridd just nu allt far runt i huvudet känner jag....
Jag funderar så otroligt mycket på fredagen så jag blir tokig känns så läskigt att hon ska göra en hjärn röntgen. Även om allt ser bra ut så känns allt otroligt läskigt man funderar hela tiden på tänk om de hittar någonting där inne i hennes otroligt söta huvud...jag kan inte sluta oroa mig vill inte oroa mig vill kunna vara lugn för jag vet att det inte behöver vara något alls utan att det bara är järn brist eller vad fan som helst. Men tanken på en sån röntgen skrämmer mig. Problemet är nog mycket att man ser detta så mycket nu många barn och vuxna som får massa olika sjukdomar så man uppmärksamar det nog mer. Plus att en mamma slutar nog aldrig att oroa sig barnen är ju det bästa man har finns ingenting i hela världen som betyder mer ä mina två älskade tjejer större kärlek finns inte. Så sluta oroa sig kommer man aldrig göra vad som än är tror jag. Men allting har gått så otroligt fort från att vi var på en läkar undersökning på skärtorsdagen till nu att man redan fått en kallelse jag blir å rädd (att läkaren verkligen misstänker något så hemskt )
Annars tycker jag oftast att läkare kan väldigt snabbt vara avfärdande mot en och se det som att man bara är en orolig ung mamma. Men allt är helt enkelt så otroligt overkligt, jag tänker ´hela tiden tänk om hon gentligen inte har dessa symtom att hon bara hittar på eller nåt ( fallet är ju inte så men man vill nog helt enkelt inte se)
Det får bara inte vara någonting det får inte........
Läkaren sa att han ville utesluta så hon inte har fått en hjärn tumör vadå fått jag fattar inte
Sorry längt inlägg men kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite. Säkert ingen som fattar är nog lite rörigt men just nu känner jag mig rörig.


Skola redan hmmm

Japp då var det dags för skola=(
Lovet gick alldeles för fort....men så är det jämt likadant med helgerna =(
Nu har jag en liten brejk sen bär det av igen.....visst en sak är bra och det är att man kommer tillbacka till de vardagliga rutinerna igen och det är skönt. Så efter skolan blir det att storhandla för hela slanten total tomt överallt.....hmmm ingen billig historia direkt. Annars så närmars sig röntgen med stora steg och panik stiger med tiden tyv ärr. Men jag hoppas för mitt liv att allt kommer att bli bra=) nu kommer barnen hem från dagis så nu ska jag pussa lite innan jag ska gå i gen pösss

Rättning!!!1

Vad rolig jag är menade 24 märks det att tankarna far hit och dit hihi

Den 28de är det dags:....

Sorry för det länga avbrottet kände bara att jag va tvungen att få ta det lungt med mina underbara barn.
Vi har fått kallelsen nu på fredag den 28 bär det i väg för hjärnröntgen. Känns som bara tiden kunde stanna en stund har knappt hunnit ta till mig att det kan vara något sådant hemskt........vi har också varit och lämnat blodprov på henne och jag kan fortfarande inte fatta känns så otroligt overkligt och läskigt...visst många säger måla inte fan på väggen nu. Men vad annars ska  man göra jag vet att det inte behöver vara en tumör men tankarna kan inte sluta cirkulera tänk om!!!!! vad gör man hur reagerar man jag blir knäpp snart tror jag.....plus all stress med skola jobb allt känns bara som om allt bara kan stanna till bara en liten stund....bara så man hinner kapp igen. Nej nu ska jag återgå till allt men ha en bra söndag=)

snabb samanfattning=)

i dag är första dagen jag sitter i soffan och slappar gud så skönt=)
Vilket väder vi hade på påskafton helt otroligt så skönt. Vi var ute i ölme hos min moster och lagade mat och myste så trevligt. Igår så var vi hos mamma och pappa och grillade lite så det blev fullt ös då med hihi
Får ju inte glömma att i fredags så var vi hos barnens farmor och vi åt mat och myste=)
Så i dag kan jag tala om att mina barn var helt slut har varit en lång och intensiv helgen för de små busarna =) Men skönast av allt måste jag säga har vare vädret så underbart man vaknar med lyckokänsler...visst i dag var det mullet men ändå 18 grader ute helt otroligt hoppas bara det får hålla i sig nu=)
Nej nu ska jag fortsätta att kolla på harry potter hoppas ni alla har haft en bra påsk
kram

Läkarbesök.....

Ja då har man varit på läkarbesöket. Han hittade inte något fel så vi ska lämna en massa prover och.
Jag trodde jag skulle få en chock vi ska i väg och göra en hjärn röntgen på min älskade tjej.
För att se så hon inte har en hjärn tumör. Jag kände hur hela jag frös till trodde jag skulle dö när jag hörde de orden. Ingenting  som man går och funderar på att ens barn kan ha något sådant hemskt. Vill inte tänka tanken alls allt bara är så skrämande......tänk om är det enda som snurrar runt i hjärnan. Så jag hoppa verkligen att det bara är järn brist eller något annat förutom en jävla tumör. Mammas älskling du är så underbar och vacker min lilla prinsessa mamma älskar dig=)

Dagens....=)

Nu har man varit och lämnat barnen på dagis =)
Tindra vaknade jätte tidigt i dag eftersom hon skulle få vara påsk kärring hihi så goa mina älsklingar ska lägga ut bilder sen =) Alla barnen på dagis såg för söta ut=)
Jo jag har glömt att tala om en sak min man har fått jobb HIHIHIHI så skönt nu kanske saker kan få ordna sig i alla fall ett tag=) för turen vill aldrig vara med oss....nån mer med samma problem eller är det bara vi som har otur??
Ja annars så ska vi ju till barn läkaren klockan två och sen ska jag i väg till skolan i dag......och vet ni vad sen är det påsklov =) så skönt ska bara slappa och njuta hihi=)
Vad ska ni göra i påsk? familje middagar eller???
Nej nu ska jag kolla igenom lite grejer (skolarbete vad annars) hehe
Hoppas väderet blir bättre snart

Sommar sol oc glasande i poolen d är grejer det hehe

FBK!!!!!!

Ingen som har missat att det är hockey på tvn va hahaha
Maken sitter som bänkad framför tvn hehe
Ingen kontakt där inte =)
Ja i morgon ska vi iväg till barnläkaren med Tindra, hon klagar mycket på att hon är så snurrig i huvudet så detta ska kollas upp. Sen ska jag också passa på att fråga om han kan lyssna på lill tjejen hon har en sån himla jobbig hosta. Man är ju inte mer än en höns mamma eller vad säger ni hihi=)
Ja just det igår så var vi ute och lekde Tindra hittade några nya kompisar så hon följde med dem och lekte jag gick efter ja eftersom jag är en höns mamma hehe, föräldrarna var jätte trevliga och sa att hon fick gärna vara kvar och leka så jag gick runt på gården lite. Snacka om att jag fick ångest har inte tänkt på att min tjej har blivit så stor hon blir fyra år i år klart att hon vill leka med kompisar, men jag höns mamman fick panik man ser dem så små men vips så var hon stor hmm svider lite i mamma hjärtat=)

Jag tycker inte det var längesedan hon var såhär liten juhhh=)

Lillan super liten hihi Gud vad tiden går fort

Regningt....

Ja snacka om att det är marken i dag =)
För varje år när det är marken så regnar det av någon konstig anledning. Kan inte minnas ett enda år utan dåligt väder på denna dagen hihi lite komiskt....men tyvärr väldigt tråkigt.
Ja i dag var det tillbaka till skolan igen så skönt samtidigt som stressen var ganska hög över allt som behövs göras....
Så när jag gick hem så kollade jag brevlådan där jag såg ett stort brev nyfiken värre vände på det så stog det geuss who?? have a nice holiday=) så var det en bokrecention jag hade gjort hihi fick vg+ på den så himla roligt och dessutom att hon skickade den till mig så jag skulle få sedan =)
Tack så mycket...hihi ganska nöjd med resultatet blev jag hihi
Ja så jag gick och hämtade barnen på dagis och de hade haft det jätte bra hihi påsk middag och allt
I morgon ska de vara utklädda till påskkärringar hehe så då ska mamma ha roligt =)

Snygga va hehe
Men vill ha sommar och värme så nu får det sluta regna...
Fast visst jag har heldre regn än snö vill jag lova.

Ut i det fina vädret=)

God morgon =)
Va skönt det är när solen är framme och man kan känna att det är vår i luften=)
Ja nu är maken i väg på arbetsintervju snacka om att jag är nervös fy......går nog bra hihi
Får se vad jag och tjejerna ska hitta på i dag hmmm borde ju gå ut en stund i alla fall och njuta lite hehe
Snart är det dags för påsklov så skönt=)
Tiden har gått så himmla fort tyckte jag började skolan nyss men snart är den slut helt otroligt....
Så blir det att jobba hela sommaren ska bli så skönt =) synd bara att barnen kanske får gå på dagis hela sommaren men va fasiken ska man göra måste ju kunna försörja dem också =)
Nej nu ska jag göra mig i ordning klä på de små monstren och gå ut hihi
ha en bra dag
pöss

Panik!!!!!!!

Fy fan ja i dag började dagen jätte bra.
Visst väderet var väl lite si ock så fram till halv tolv då sa det bara pang och solen kom fram tillsamans med värmen helt underbart=) Så vi spenderade hela dagen ute och hade jätte mysigt=)
SEn gick vi hem och bjöd mamma och pappa på mat hihi så kom broder och kussen förbi så kul=)
Senare så kommer Tindra och är ledsen helt plötsligt börjar hon spy=(  så nu har hon spytt fyra gånger fan fan fan fan fan......orkar inte med detta igen vill inte mer.....
Och jag kan säga att vi har inte tid med detta alls jag har nationella prov i svenska på måndag prov i brott och straff på tisdag muntlig redovisning i historia och maken har arbetsintervju på tisdag så ja schemat är fullspäckat och vi vill inte ha denna skiten igen....fan fan fan fan fan fan
Trodde värmen kunde komma med något bra men inte det inte =(
Jävligt tråkigt inlägg men va fan.......

Färdig =)

PUHHH
Nu är jag äntligen färdig med en bokrecention bara att hålla tummarn för att den blev som den skulle =)
Fy satan inte så kul att sitta överöst med skolarbete på helgen nej så alla hade mys utan jag i dag då jo för jag har bara pluggar precis som vanligt hehe nej då inte riktigt så illa men nästan haha
Jo i dag hade vi besök av ajje och barnen jätte trevligt=)
Kul att träffas var ju ett tag sedan nu tyvärr.
Vad besviken jag blev i morse när jag vaknade och såg att väderet rent ut sagt sög hmmmmm
Men hoppas på bättrre väder i morgon=) eller hihi
Nej nu ska jag slappa med maken men ha en bra kväll
pöss

OHHH my god...=)

Herregud insåg just vad jag har försummat min blogg.....helt otroligt.
Så vart ska jag börja jo i helgen åkte jag iväg och köpte tyg och sydde gardiner...
Ja ni som känner mig tappade väl hakan hahahaha
(med andra ord inte likt mig) =) men någon gång ska väl vara den första eller???
Ja annars så har det varit skola skola och vad jo skola....känner mig dränkt i arbeten just nu så tiden har inte helt räckt till tyvärr.....Men snacka om underbart väder i dag 16 grader i solen helt underbart så vi var ute från att jag kom hem till ja klockan blev nog sex hehe men så underbart skönt.
Jo förresten igår så var vi till jenny och Tomas och åt tacos och hade allmänt trevligt Tack så mycket hihi
Mina barn har nog fått vårkänslor eller något får dem inte att ova har försökt nu sen klockan ju utan att nån av dem har lyckas somnat...hmmmm. De ska ju orka upp till dagis i morgon....
Vad har ni för planer i helgen??
Det enda jag hoppas på är att få underbart väder =) hihi
Nej nu ska jag ta mina monster hehe pöss


RSS 2.0